Webinar Zo selecteer je een recruitmentsysteem (summer edition)

  274 keer gelezen

  Datum : 28-07-2020
  Startijd : 10:00
  Eindtijd : 10:45
  Organisator : Recruitment Tech Media
  Plaats : Webinar

  Een recruitmentsysteem selecteren is niet eenvoudig. Je maakt een keuze voor jaren, dus wil je wel weten waar je allemaal op moet letten. Van proces tot techniek. Van selectie tot budgetten. De zomermaanden zijn een ideaal moment om je te oriënteren op een nieuw recruitmentsysteem.
  In dit gratis webinar krijg je 10 concrete tips die helpen bij het maken van een keuze voor een recruitmentsysteem. Met cijfers, trends, voorbeelden en verwijzingen naar handige tools die helpen bij de keuze van een recruitmentsysteem. Want met meer dan 25 leveranciers met een kantoor in Nederland en België wil je niet het recruitmentsysteem mislopen dat het beste bij jouw organisatie past.

  Daarnaast wordt in deze summer edition extra stil gestaan bij het recruitment tech landschap. Welke tooling zijn hot? Waar vindt de meeste innovatie plaats? Hoe weet je wat met jouw recruitmentsysteem integreert?

  Waarom je dit webinar niet mag missen

  • Vermijd een verkeerde keuze
  • Leer van de fouten van andere werkgevers en bureaus
  • Bespaar tijd en geld met concrete tips

  Meer informatie en inschrijven

  Kijk voor meer informatie en om in te schrijven op de website van Webinar Zo selecteer je een.

  Blijf op de hoogte met de e-mail update

  Ontvang twee keer per maand de e-mail update met het laatste nieuws op gebied van recruitmenttechnologie. En maak kans op vrijkaarten voor de 6e editie van het Recruitment Tech Event op donderdag 19 november 2020. 


   Ontvang naast de tweemaandelijkse update ook e-mail alerts van nieuwe berichten in één of meerdere categorieën.

  DELEN