Recruitment Tech Monthly met Harm Voogt (CEO Validata Group)

  166 keer gelezen
  Recruitment Tech Monthly met Harm Voogt (CEO Validata Group)

  Harm Voogt, CEO van Validata Group, is op woensdag 26 september om 16.30 uur de maandgast in Recruitment Tech Monthly.

  Gast: Harm Voogt

  Harm Voogt is voornamelijk verantwoordelijk voor algemene zaken en strategische ontwikkeling. Sinds 2009 staat hij aan het roer bij CV-OK. CV-OK is inmiddels marktleider in het screenen van kandidaten en personeel en is onderdeel van de Validata Group.

  Vernieuwde opzet

  Vanaf september wordt Recruitment Tech Monthly in een ander jasje gestoken. In deze vernieuwde opzet nemen we meer tijd om met de maandgast in gesprek te gaan. Nog steeds vertelt de maandgast over de afgelopen maand aan de hand van foto’s, maar we nemen meer de tijd om met de gast te praten over de recruitment tech wereld waarin hij of zij actief is.

  Wat ongewijzigd blijft is het laatste nieuws, de top 3 van meest gelezen artikelen van de afgelopen maand en wat er de komende maand op de agenda staat. De uitzending is te volgen via Recruitment Tech op Facebook.

  Live

  De live-uitzending is woensdag 26 september vanaf 16.30 uur te volgen. Zeker weten dat je deze niet mist? Like dan Recruitment Tech op Facebook, zodat je een melding krijgt wanneer het programma begint. Mocht je het toch missen, dan is er geen man overboord. De uitzending is daarna namelijk in zijn geheel terug te kijken via Facebook en het YouTube-kanaal van Recruitment Tech.

  Blijf op de hoogte met de e-mail update

  Ontvang twee keer per maand de e-mail update met het laatste nieuws op gebied van recruitmenttechnologie. En maak kans op vrijkaarten voor de 5e editie van het Recruitment Tech Event op donderdag 21 november 2019. 


  LAAT EEN REACTIE ACHTER