Recruitment KPI’s in 2021

  44 keer gelezen

  Datum : 26-01-2021
  Startijd : 12:30
  Eindtijd : 17:00
  Organisator : Academie voor Arbeidsmarktcommunicatie
  Plaats : Rotterdam

  Ken- en stuurgetallen zijn essentieel voor recruitment. Of het nu gaat om de operatie of de strategie, zonder de juiste cijfers weet je niet wat je doet en of je de doelstellingen gaat behalen. Het einde van de klassieke recruitment KPI’s zoals ‘cost per hire’ en ‘time to fill’ is dan ook in zicht. Een nieuwe generatie KPI’s klopt op de deur. Welke KPI’s dat zijn en waarom je in 2021 het beste kunt beginnen met meten op basis van de nieuwe generatie KPI’s leer je tijdens deze masterclass. Het is ook mogelijk om deze masterclass online te volgen.

  Recruitment KPI’s in 2021

  Tijdens de masterclass Recruitment KPI’s in 2021 ontdek je hoe je het recruitmentproces modern inricht, de juiste strategische beslissingen maakt en tot een goede workload en takenpakket komt van de Recruiter in 2021. Hierdoor vergroot je het rendement van het recruitmentteam (en iedereen die betrokken is bij het aannemen van het juiste talent), de kwaliteit van de aannames en de effectiviteit van het recruitmentproces.

  Organisaties sturen al jaren op de traditionele recruitment KPI’s, zoals ‘cost per hire’, ‘time to hire’ en/of ‘time to fill’ samen met ‘Quality of Hire’. Het einde van deze KPI’s is in zicht. Er zijn namelijk effectievere, relevantere en makkelijker meetbare KPI’s om je recruitment mee aan te sturen dan de bestaande KPI’s. Heb je bijvoorbeeld al gehoord van: Hiring Budget, Hiring Velocity en Net Hiring Score (NHS). Wat deze KPI’s precies inhouden, waarin ze verschillen met de ‘traditionele’ KPI’s en hoe je ze kunt meten komen volledig aan bod tijdens deze masterclass.

  Tijdens deze masterclass wordt vervolgens uitgebreid ingegaan hoe je een business case bouwt en je plannen onderbouwt. Hoe gebruik je recruitment kengetallen, in relatie tot doelgroepen, diversiteit, strategie en hoe maak je impact op de business.

  Andere onderwerpen die de revu passeren:

  • Recruitment kengetallen
  • Best practices en outperformers
  • De impact van bad en goodhires
  • Andere manieren van analytics die recruitment helpen

  Meer informatie en inschrijven

  Kijk voor meer informatie en om in te schrijven op de website van Recruitment KPI’s in 2021.

  Locatie

  Het Industriegebouw Rotterdam
  Goudsesingel 52-214,
  3011 KD Rotterdam

  Blijf op de hoogte met de e-mail update

  Ontvang twee keer per maand de e-mail update met het laatste nieuws op gebied van recruitmenttechnologie. En maak kans op vrijkaarten voor de 6e editie van het Recruitment Tech Event op donderdag 19 november 2020. 


   Ontvang naast de wekelijkse update ook e-mail alerts van nieuwe berichten in één of meerdere categorieën.

  DELEN

  LAAT EEN REACTIE ACHTER