Panelgesprek Mis geen talent

  78 keer gelezen

  Datum : 26-03-2020
  Startijd : 16:00
  Eindtijd : 17:15
  Organisator : Mis geen talent
  Plaats : 

  Je bent van harte uitgenodigd om online aanwezig te zijn bij het panelgesprek rond het nieuwe boek Mis geen talent. In het gesprek gaan auteurs Marleen Deleu en Mark van Assema in gesprek met voorlopers op dit terrein van VRT, Philips, Akzo Nobel en Securex.

  PROGRAMMA
  16.00 u – Welkom en introductie door Mark van Assema & Marleen Deleu
  16.10 u – Panelgesprek met ervaringsexperts in het toepassen van Integraal Talent Beheer
  17.00 u – Voorstelling van het boek ‘Mis geen talent’ door Liesbeth Declerq van uitgeverij die Keure en afsluiting met kortingscode voor de digitale boekwinkel.
  17.15 u – Afsluiting

  Op 26 maart is het zo ver! De lancering van het allereerste boek over Integraal Talent Beheer, hét strategische instrument voor organisaties om alle beschikbare talent dat nodig is om het werk uit te voeren op een holistische manier te werven, selecteren, engageren, ontwikkelen, in te zetten, en dit los van de contractvorm.

  De arbeidsmarkt en economie van de jaren 2020 bezorgen organisaties nieuwe uitdagingen, maar ook kansen om het verschil te maken met de concurrentie door steeds over het juiste talent te beschikken. In deze complexe arbeidsmarkt en met de snel wijzigende beroepsbevolking volstaan daartoe de methodes van de twintigste eeuw niet meer. Dit is het boek over het aangewezen talentbeheer van dit decennium!

  Voor het eerst is er nu in boekvorm een gebundeld overzicht van de trends en invloeden die spelen, maar ook van denkrichtingen en voorbeelden van succesvolle implementaties van nieuwe visies op talentbeheer bij leidende organisaties. Dit boek geeft directies en hr managers zo een visie hoe om te gaan met elke beschikbare vorm van talent in de nieuwe realiteit van werk, en biedt een handleiding om Integraal Talent Beheer (ITB) door te voeren.

  Meer informatie en inschrijven

  Kijk voor meer informatie en om in te schrijven op de website van Panelgesprek Mis geen talent.

  Locatie

  Blijf op de hoogte met de e-mail update

  Ontvang twee keer per maand de e-mail update met het laatste nieuws op gebied van recruitmenttechnologie. En maak kans op vrijkaarten voor de 6e editie van het Recruitment Tech Event op donderdag 19 november 2020. 


   Ontvang naast de tweemaandelijkse update ook e-mail alerts van nieuwe berichten in één of meerdere categorieën.

  LAAT EEN REACTIE ACHTER