IndeedWorks

  59 keer gelezen

  Datum : 29-10-2020
  Startijd : 10:00
  Eindtijd : 11:30
  Organisator : Indeed
  Plaats : nvt

  Recruitment zal sinds 2020 waarschijnlijk nooit meer hetzelfde zijn. De manier waarop we met elkaar werken verandert. We werken vaker op afstand, technologie speelt een cruciale rol en prioriteiten verschuiven. Verbinding en voldoening zijn belangrijker dan ooit. Voor HR en recruitment levert dit de nodige uitdagingen op. Want hoe trek je ook in deze bijzondere tijden de juiste mensen aan? Hoe word je top-of-mind bij kandidaten en verbind je talent met jouw organisatie als je elkaar niet (altijd) persoonlijk kunt ontmoeten?

  In dit online event delen we ervaringen en gaan we op zoek naar antwoorden. We laten zien hoe je in deze continu veranderende wereld toch de juiste medewerkers kunt blijven aantrekken, stimuleren en behouden. Je ontdekt hoe je ook op afstand een indrukwekkende candidate journey biedt en een toekomstbestendige recruitmentstrategie inricht. En we geven tips om de medewerkerstevredenheid te vergroten, zodat waardevol talent graag bij je blijft werken.

  Als klap op de vuurpijl laat illusionist Victor Mids zien hoe je met onvervalste Mindf*cks het brein van je doelgroep beïnvloedt.

  Na afloop bruis je van de inspiratie om dit alles toe te passen in je eigen recruitmentstrategie.

  Meer informatie en inschrijven

  Kijk voor meer informatie en om in te schrijven op de website van IndeedWorks.

  Locatie

  Digitaal
  Digitaal
  nvt nvt

  Blijf op de hoogte met de e-mail update

  Ontvang twee keer per maand de e-mail update met het laatste nieuws op gebied van recruitmenttechnologie. En maak kans op vrijkaarten voor de 6e editie van het Recruitment Tech Event op donderdag 19 november 2020. 


   Ontvang naast de tweemaandelijkse update ook e-mail alerts van nieuwe berichten in één of meerdere categorieën.

  DELEN

  LAAT EEN REACTIE ACHTER