IndeedWorks | Nederland

  124 keer gelezen

  Datum : 22-04-2021
  Startijd : 10:00
  Eindtijd : 11:30
  Organisator : Indeed
  Plaats : Online

  Als recruiter ben je soms net een jongleur: een overvolle agenda, ongeduldige hiring managers, geduchte concurrenten, veeleisende kandidaten. Jij houdt continu alle bordjes in de lucht. En dan leven we ook nog eens in een tijd dat niets is zoals het was. Begrijpelijk dus dat je af en toe het gevoel hebt op een dun koord te balanceren.

  Het is soms ook best een uitdaging. Je wilt doen waar je goed in bent. Snel de juiste persoon op de juiste plaats. De juiste contacten leggen en bouwen aan persoonlijke relaties. Maar tja .. hoe doe je dat met die overvolle to-do-lijst?

  In dit online recruitment event gaan we op zoek naar antwoorden. Je maakt kennis met de kracht van emotionele intelligentie. En ontdekt hoe het jou als recruiter helpt succesvol te zijn en plezier in je werk te houden.

  Daarnaast praten we met spraakmakende vakgenoten over online recruitment. Wat hebben zij geleerd van het afgelopen jaar? Hoe houden zij hun sollicitatieproces persoonlijk, ondanks het feit dat ze digitaal werven?

  Meer informatie en inschrijven

  Kijk voor meer informatie en om in te schrijven op de website van IndeedWorks | Nederland.

  Locatie

  Blijf op de hoogte met de e-mail update

  Ontvang twee keer per maand de e-mail update met het laatste nieuws op gebied van recruitmenttechnologie. En maak kans op vrijkaarten voor de 7e editie van het Recruitment Tech Event op donderdag 18 november 2021. 


   Ontvang naast de wekelijkse update ook e-mail alerts van nieuwe berichten in één of meerdere categorieën.

  DELEN

  LAAT EEN REACTIE ACHTER