Indeed Explore evenement: Search for Greatness

  212 keer gelezen

  Media Plaza Utrecht | 15 april 2019 | 12:00 – 19:00 uur

  De perfecte match; we zijn er allemaal naar op zoek. Maar wat is perfect? Wie is eigenlijk die ideale medewerker en waarop baseren we onze keuze? En .. laten we geen grote kansen liggen? Tijdens Indeed Explore met als thema ‘Search for Greatness’, ga je samen met experts op zoek naar antwoorden. Kom ook en ontdek hoe je de beste kandidaten voor jouw organisatie aantrekt.

  Tijdens dit interactieve event delen we de resultaten van Indeeds onderzoek naar succesvolle kandidaatgerichte werving. Strategische sourcing, effectieve employer branding en tips voor een indrukwekkende candidate experience, alle belangrijke onderwerpen passeren de revue.

  Verder verdiepen we ons in het thema ‘matching’. Wat zijn succesvolle strategieën, hoe kunnen we bias voorkomen, nieuwe doelgroepen ontdekken en een bijdrage leveren aan een cultuur van inclusiviteit en diversiteit? Een boeiend onderwerp dat filosoof en cabaretier Paul Smit ludiek zal illustreren met zijn voorstelling: ‘Anders kijken!’.

  Ga mee in de ‘Search for Greatness’. Verzamel een schat aan nieuwe inzichten en ontdek hoe je als werkgever kunt excelleren op de arbeidsmarkt. Entree is gratis. Reserveer snel, want vol = vol.

  Meer informatie vind je hier.

  Blijf op de hoogte met de e-mail update

  Ontvang twee keer per maand de e-mail update met het laatste nieuws op gebied van recruitmenttechnologie. En maak kans op vrijkaarten voor de 5e editie van het Recruitment Tech Event op donderdag 21 november 2019. 


  LAAT EEN REACTIE ACHTER