Het arbeidsmarktcommunicatieplan

  36 keer gelezen

  Datum : 22 januari, 29 januari en 5 februari 2021
  Startijd : 10:00
  Eindtijd : 12:00
  Organisator : Academie voor Arbeidsmarktcommunicatie
  Plaats : Online

  Van organisatiestrategie tot arbeidsmarktcommunicatieplan. Met een goed arbeidsmarktcommunicatieplan weet je de juiste medewerkers voor je organisatie aan te trekken en te behouden. Tijdens deze online live workshop leer jij een duurzaam arbeidsmarktcommunicatieplan te maken voor 2021 en verder. We starten op vrijdag 22 januari 2021.

  Van organisatie- naar arbeidsmarktcommunicatiestrategie

  De arbeidsmarkt is meer dan ooit in beweging. Van werkgevers vergt dit extra inspanningen om de juiste medewerkers voor de organisatie aan te trekken en te behouden. Door corona is vooruitkijken niet eenvoudig, maar toch wil je consistent en continu werken aan je arbeidsmarktcommunicatie. Een gedegen, maar ook praktisch arbeidsmarktcommunicatieplan is dan ook essentieel.

  In deze live online workshop leer je niet alleen hoe je een goed arbeidsmarktcommunicatieplan opstelt, maar werk je er ook drie weken actief aan. Aan de hand van drie online live workshops, toegang tot een online kennisbank en een één-op-één sparsessie met jouw docent/begeleider Martijn Hemminga werk je in korte tijd toe naar een blauwdruk voor jouw eigen plan.

  Deze online live workshop sluit goed aan op de Leergang Arbeidsmarktcommunicatie.

  Programma

  De live online workshop bestaat uit 3 sessies:

  1. In de eerste sessie staan we stil bij arbeidsmarktcommunicatie, hoe je jouw organisatiestrategie vertaalt naar een arbeidsmarktcommunicatieplan en hoe je zelf de problematiek van jouw organisatie in kaart kunt brengen.
  2. In de tweede sessie bespreken we de gemaakte inventarisatie van ieders problematiek en vertalen we deze naar onder meer kwalitatieve en kwantitatieve doelstellingen en de strategie.
  3. In de derde sessie werken we de strategie concreet uit naar o.a. media, de organisatie, budget en evaluatie.

  Tussen de 3 online sessies werk je aan de blauwdruk van jouw eigen plan, zodat je eventuele vragen kunt stellen in de volgende sessie. Gezien de korte tijd tussen de online sessies is het voor de meeste deelnemers niet realistisch om ook daadwerkelijk alles gereed te hebben, daarom werk je aan een blauwdruk die je vervolgens gaat uitwerken. Binnen 3 maanden na start kun je een een-op-een sessie met de docent inplannen om jouw plan van feedback te voorzien. Tussentijds kun je jouw vragen voorleggen via e-mail.

  Meer informatie en inschrijven

  Kijk voor meer informatie en om in te schrijven op de website van Het arbeidsmarktcommunicatieplan.

  Locatie

  Online workshop

  Blijf op de hoogte met de e-mail update

  Ontvang twee keer per maand de e-mail update met het laatste nieuws op gebied van recruitmenttechnologie. En maak kans op vrijkaarten voor de 6e editie van het Recruitment Tech Event op donderdag 19 november 2020. 


   Ontvang naast de wekelijkse update ook e-mail alerts van nieuwe berichten in één of meerdere categorieën.

  DELEN

  LAAT EEN REACTIE ACHTER