EngageX Europe 2021

  102 keer gelezen

  Datum : 12-10-2021
  Startijd : 10:00
  Eindtijd : 17:00
  Organisator : Bullhorn
  Plaats : Online

  Bullhorn Engage heeft altijd gedraaid om het samenbrengen van onze community. Recruitment professionals delen hun visie, leren van elkaar en ontdekken nieuwe technologieën. De inhoud van dit digitale event is grotendeels in het Engels, maar ook dit jaar zullen er ook sessies in het Nederlands en Duits beschikbaar zijn.
  Met enthousiasme kondigen wij de tweede online editie van EngageX Europe aan welke plaats zal vinden op 12 oktober 2021. Dit gratis virtuele evenement geeft deelnemers toegang tot exclusieve content over de branche, Bullhorn en onze producten. Veilig, vanuit huis. Ondanks dat het format van het event digitaal is, kijken wij ernaar uit om de recruitment community bij elkaar te brengen voor een dag vol met inzichten, leermomenten en interessante discussies.
  Meld je aan voor EngageX Europe

  Wat staat er op de agenda? Tijdens het event heb je de mogelijkheid om zowel keynote als breakout sessies te bekijken die gegeven worden door Bullhorn experts en professionals uit de industrie. Zij spreken over automation, de toekomst van de branche en hoe je alles haalt uit jouw recruitment technologie.
  Dit wil je niet missen:
  • Bullhorn CEO Art Papas spreekt over de huidige staat van de recruitmentindustrie en waar die naartoe gaat;
  • Ontdek hoe jij het maximale haalt uit je technologische investeringen als onderdeel van je digitale transformatiestrategie;
  • Bullhorn COO Matt Fischer presenteert zijn populaire keynote over technologie, Vision for Innovation.
  Houd onze kanalen in de gaten voor meer updates over de agenda, inclusief aankondiging van de keynote spreker.

  Meer informatie en inschrijven

  Kijk voor meer informatie en om in te schrijven op de website van EngageX Europe 2021.

  Locatie

  Online

  Blijf op de hoogte met de e-mail update

  Ontvang twee keer per maand de e-mail update met het laatste nieuws op gebied van recruitmenttechnologie. En maak kans op vrijkaarten voor de 7e editie van het Recruitment Tech Event op donderdag 18 november 2021. 


   Ontvang naast de wekelijkse update ook e-mail alerts van nieuwe berichten in één of meerdere categorieën.

  DELEN

  LAAT EEN REACTIE ACHTER