1366x440 Audio Intakes

Audio Intakes maakt asynchrone audio communicatie, binnen bestaande processen en systemen, mogelijk. Tot en met 1 april kan je op deze startup stemmen waarmee zij een demo spot op Recruitment Tech Demo_Day 2022 op 9 juni in Utrecht kunnen winnen. Stemmen kan hier.

Wat is/doet jouw tool?

Het maakt asynchrone audio communicatie, binnen bestaande processen en systemen, mogelijk. Audio Intakes zorgt ervoor dat je op een gestandaardiseerd en zoveel mogelijk geautomatiseerde manier zoveel mogelijk van iets/iemand te weten kan komen, voorafgaand aan live communicatie.

Waar is jouw tool een oplossing voor?

Het voorkomen van alle onnodige live communicatie, vroeg in het recruitment proces, tussen recruiter en kandidaat.

Wat maakt jouw tool bijzonder?

Audio Intakes voorkomt met innovatieve audio/speech to text technologie meerdere tijdrovende repetitieve taken van recruiters, waaronder het inplannen, doen en documenteren van alle onnodige live communicatie met kandidaten. De grootste unique selling point hierbij is, is dat het een API first technologie is die volledig geïntegreerd wordt in de dagelijkse flow van recruiters. Hierdoor is gebruiksgemak en een snelle adoptie gegarandeerd.

Wat is de doelgroep (aan klantzijde) voor jouw tool?

Alle recruiters die dagelijks te maken hebben met live communicatie (intakes) met kandidaten, vroeg in het recruitment proces.

Pitch

Vind jij dat Audio Intakes een demo spot tijdens Recruitment Demo_Day 2022 verdient? Breng dan je stem uit en wie weet zie je Audio Intakes terug als winnaar.