Hieronder vind je het programma van Recruitment Tech Demo_Day Online op 11 juni 2020. De komende weken wordt deze verder aangevuld. Op de hoogte blijven? Meld je dan aan voor de e-mail update. Optioneel kun je dan ook Demo_Day Alerts ontvangen, waarbij je direct een mail krijgt zodra er nieuws is.

Printversie programma
Filter op categorie van demo talks en tech talks
Bekijk alles
Bots & Voice
Cv screening
Data & dashboards
Employer branding
Flexsystemen
Internal & employer branding
Matching & cv parsing
Mediatooling
Recruitment marketing & programmatic job advertising
Recruitmentsites
Recruitmentsystemen
Tech Talk
Uitzendsoftware
Video recruitment
09:30
09:40
09:50
10:00
10:10
10:20
10:30
10:40
10:50
11:00
11:10
11:20
11:30
11:40
11:50
12:00
12:10
12:20
12:30
12:40
12:50
13:00
13:10
13:20
13:30
13:40
13:50
14:00
14:10
14:20
14:30
14:40
14:50
15:00
15:10
15:20
15:30
15:40
15:50
16:00
16:10
16:20
16:30
16:40
16:50
17:00
Demo Space
Demo Space
Demo Space
Virtuele Expovloer
Tech leveranciers tonen hun nieuwste demo's
Virtuele Expovloer
09:45 - 16:30
Tech leveranciers tonen hun nieuwste demo's

Op 11 juni laten zo'n 25 tech leveranciers en 5 startups de nieuwste recruitmenttools zien op hun digitale Demo_Spot. Ontdek, bekijk en probeer technologie om jouw recruitment te boosten.

Stage A
Demosessies van leveranciers
Stage A
Stage A
Opening Demo_Day Online
Opening Demo_Day Online
09:30 - 09:45

Hoe Demo_Day Online wordt geopend gaan we niet verklappen, maar we willen er wel iets bijzonders van maken. Zorg dat je 09.45 uur klaar zit. Na de opening vertellen we je wat je kunt verwachten en hoe het werkt.

Tech Talk: Digitalisering recruitment neemt vlucht: trends & tips
Martijn Hemminga - Recruitment Tech
Tech Talk: Digitalisering recruitment neemt vlucht: trends & tips
09:45 - 10:00
Categorie
Tech Talk
Spreker
Martijn Hemminga
Organisatie
Recruitment Tech

Het coronavirus heeft letterlijk de wereld op z'n kop gezet. Ook die van recruitment. Was selectie via video tot half maart nog iets om expats te werven, vandaag de dag zet 90% van de werkgevers en bureaus dit in. En net als dat we nu al spreken over meer thuiswerken na de coronacrisis, zal recruitment en de inzet van tooling ook blijvend zijn.

In hoog tempo neemt Martijn, oprichter van Recruitment Tech en organisator van Demo_Day, je mee in de laatste trends als het gaat om tooling om jouw recruitment te boosten. En geeft hij je concrete tips hoe je jouw eigen recruitmentproces kan verrijken met technologie. Niet als doel an sich, maar als middel om nog beter te werven.

Tech Talk: Je investeert in technologie, maar het levert niets op?
Minggo
Tech Talk: Je investeert in technologie, maar het levert niets op?
10:00 - 10:20
Minggo
Categorie
Tech Talk
Spreker
Dries Vrijders
Organisatie
Minggo

Recruitmentbureaus zijn meer dan ooit op zoek naar recruitmenttools die hen succesvol kunnen maken in een digitale wereld. DemoDay.nl is een unieke marktplaats om deze technologie te ontdekken, met elkaar te vergelijken en de juiste investering te kiezen. Maar hoe vertaal je jouw digitale investeringen naar een meetbare ROI en hoe maak je de efficiëntie van jouw technologie transparant zodat je weet wat het opbrengt? Deze no-nonsense sessie houdt je de spiegel voor, definieert de pijnpunten én de handvaten om technologie succesvol te vertalen naar een digitale organisatie.

Over Dries Vrijders
Dries Vrijders is business solution architect en unit manager bij HRlinkIT. Als Technology Strategist helpt hij het wervingsproces van bureaus digitaliseren en optimaliseren.

A1. Efficiënt werven van nieuw talent
AFAS Software
A1. Efficiënt werven van nieuw talent
10:30 - 10:45
Categorie
Uitzendsoftware
Spreker
Stefan Pool
Organisatie
AFAS Software

In 12 minuten nemen we je mee in de werking van de recruitement software van AFAS. Het gehele werving en selectieproces, van het ontstaan van de vacature tot en met de indiensttreding van de meest geschikte kandidaat kan volledig in AFAS worden geborgd. Door de volledige integratie tussen OutSite (website) en InSite (intranet) ben je in staat het administratieve proces, van vacature, sollicitatie tot aanname, via workflows te kunnen sturen.

Over Stefan Pool
Stefan Pool is de bevlogen en enthousiaste salesmanager van AFAS Software. Ruim 10 jaar adviseert hij bedrijven in hoe je administratieve processen in je organisatie automatiseert én optimaliseert. Stefan: "Bied je sollicitanten en (nieuwe) medewerkers een voortvarende start. Ontdek de mogelijkheden van de recruitment software van AFAS tijdens mijn demo.”

A2. Efficiëntere recruitmentprocessen met Bullhorn ATS
Bullhorn
A2. Efficiëntere recruitmentprocessen met Bullhorn ATS
10:45 - 11:00
Categorie
Recruitmentsystemen
Spreker
Floris van der Hoeven & Tim Huijbens
Organisatie
Bullhorn

Maak betere beslissingen, verbeter de verkoop en recruitment productiviteit en beheer het volledige werving- en selectie proces vanuit één systeem. Recruitment software van Bullhorn helpt jouw bureau om efficiënter te werken. Bullhorn is wereldwijd marktleider in CRM- en operationele software voor de recruitmentbranche. Meer dan 11.000 recruitmentbedrijven wereldwijd vertrouwen op het cloudgebaseerde platform van Bullhorn voor salesactiviteiten, het opbouwen van relaties met klanten en kandidaten en het ondersteunen van het gehele recruitmentproces. Speciaal ontworpen en ontwikkeld voor staffing, blijft Bullhorn de grenzen opzoeken van innovatie en recruitment. Ontdek in de demo:
• Flexibel in te richten workflows
• Gebruiksvriendelijkheid met 2 click focus
• Schaalbaarheid
• 100% cloud.

Over Tim Huijbens
Tim is onderdeel van het International SMB team binnen Bullhorn, in de rol van Account Executive. In zijn rol staat Tim dagelijks in contact met start-ups en scale-ups binnen de recruitment branche. Dit maakt dat hij bij honderden organisaties een kijkje in de keuken heeft genomen en zijn daarop gebaseerde visie op best practices binnen de recruitment en arbeidsbemiddeling graag met andere deelt.

Over Floris Verhoeven
Floris is Solution Consultant bij Bullhorn met ruime ervaring in Recruitment, Sales en Marketing. Hij krijgt energie van het adviseren van organisaties bij het optimaliseren en automatiseren van processen. Met zijn pragmatische benadering en enthousiasme assisteert hij dagelijks organisaties in hun volgende stap in hun digitale transformatie

A3. Carerix ATS & CRM, integraties en Dashboarding
Carerix
A3. Carerix ATS & CRM, integraties en Dashboarding
11:00 - 11:15
Categorie
Recruitmentsystemen, Relationship management & marketplace, Data en Dashboards
Spreker
Luc Beijer
Organisatie
Carerix

Tijdens de Carerix demo nemen we je mee door jouw dagelijkse recruitment werkzaamheden. We laten je zien hoe je een vacature met hulp van de Vacatureverbeteraar aantrekkelijk maakt en direct online zet. Daarnaast laten we je zien hoe je de juiste kandidaat kan vinden in de eigen kandidatendatabase en externe bronnen zoals Linkedin. Bekijk de aanpasbare workflows, integraties met andere tools zoals digital signing, feedback en dashboarding.

Over Luc Beijer
Luc Beijer is accountmanager bij Carerix. Door zijn passie voor software en recruitment is hij goed op de hoogte van wat er speelt binnen de recruitmentbranche en welke technische ontwikkelingen de recruitmentorganisaties verder helpen. Luc wordt enthousiast van adviseren met betrekking tot recruitment (software) tools.

A4. 500% meer resultaat door eerlijke, visuele vacatures
Spielwork
A4. 500% meer resultaat door eerlijke, visuele vacatures
11:15 - 11:30
Categorie
Employer branding
Spreker
Manus Aa
Organisatie
Spielwork

In deze demo legt de oprichter van Spielwork, Manus Aa, uit waarom eerlijke, visuele vacatures essentieel zijn. Uit onderzoek blijkt dat meer dan de helft van de werkzoekenden direct op de vacature landingspagina landt. De vacaturepagina is de ultieme plek om verwachtingen van baan en bedrijfscultuur te managen. Zo zorg je dat je de juiste werknemers aantrekt en behoudt. Spielwork kost 85% minder dan een ‘traditionele’ recruiter met als resultaat onder andere 450% meer engagement, 112% hogere kwaliteit van sollicitanten en 90% meer hires. Meer weten over eerlijke, visuele vacatures? Schrijf je dan in voor de demo.

Over Manu Aa
Manus Aa (31) begon als student een bedrijf genaamd "What to do after school" om scholieren te helpen bij het maken van de juiste studiekeuze. Vervolgens is hij als fiscalist gaan werken bij Loyens & Loeff. Dit bleek een klassieke mismatch omdat hij op basis van verkeerde verwachtingen aan de baan was begonnen. In zijn zoektocht naar een andere baan viel hem op hoe tekstueel en generiek vacatures zijn. Om de match tussen werkgevers en werkzoekenden te verbeteren is hij in 2017 Spielwork begonnen. Het doel is om eerlijk en visueel inzichtelijk te maken wat een baan echt inhoudt. Dit zorgt voor een hogere kwaliteit van sollicitanten tegen een lagere (marketing) cost per hire.

A5. Waarom Mysolution Recruitmentsoftware jouw persoonlijke assistent is
Mysolution
A5. Waarom Mysolution Recruitmentsoftware jouw persoonlijke assistent is
11:30 - 11:45
Categorie
Recruitmentsystemen
Spreker
Mathijs van Bedem
Organisatie
Mysolution

Tijdens de demo laten we je kennis maken met jouw persoonlijke assistent; de Mysolution recruitmentsoftware. Dit op Salesforce gebaseerde ATS structureert jouw werkprocessen en neemt werk uit handen. Dit geeft jou de ruimte om je klant en die gedroomde kandidaat de aandacht te geven die ze verdienen. In deze demo behandelen we onder andere:
-CV Parsing
-Zoekmodule
-Textkernel search&match
-Procedure- & vacatureoverzicht
-Kandidaatportal
-Assessments en enquêtes
-Doelgroepen Dashboard van Jobdigger
-Digitale handtekening van CM Sign
Wil je meer weten over de optimale integratie met de Mysolution backoffice? Een soepele integratie van contract management, urenregistratie, facturatie en verloning met een sterke tijd- en foutreductie als resultaat. We vertellen je graag meer via de chat of videocall. Spreek ons vooral aan op onze online stand!

Over Mathijs van Bedem
Mathijs van den Bedem mag zich specialist in staffing & recruitment software noemen. Als domeinexpert Frontoffice is hij betrokken geweest bij het automatiseren van de front- en backoffice van onder andere Timing, Undutchables, Covebo en Brunel. De laatste jaren heeft hij zijn kennis van recruitmentprocessen en klantbehoeften samengebracht in de bouw van een modern ATS op het Salesforce platform.

A6. Je investeert in technologie, maar het levert niets op?
Minggo
A6. Je investeert in technologie, maar het levert niets op?
11:45 - 12:00
Categorie
Recruitmentsystemen
Spreker
Dries Vrijders
Organisatie
Minggo

Recruitmentbureaus zijn meer dan ooit op zoek naar recruitmenttools die hen succesvol kunnen maken in een digitale wereld. DemoDay.nl is een unieke marktplaats om deze technologie te ontdekken, met elkaar te vergelijken en de juiste investering te kiezen. Maar hoe vertaal je jouw digitale investeringen naar een meetbare ROI en hoe maak je de efficiëntie van jouw technologie transparant zodat je weet wat het opbrengt? Deze no-nonsense sessie houdt je de spiegel voor, definieert de pijnpunten én de handvaten om technologie succesvol te vertalen naar een digitale organisatie.

Over Dries Vrijders
Dries Vrijders is business solution architect en unit manager bij HRlinkIT. Als Technology Strategist helpt hij het wervingsproces van bureaus digitaliseren en optimaliseren.

Tech Talk: Recruitment technologie: kies voor de strategische aanpak
Hans Scheers - Experts in Flex
Tech Talk: Recruitment technologie: kies voor de strategische aanpak
12:00 - 12:20
Hans Scheers - Experts in Flex
Categorie
Tech Talk
Spreker
Hans Scheers
Organisatie
Experts in Flex

Technologie en digitalisering zijn belangrijke onderdelen geworden van de bedrijfsstrategie. Toch zien we in de praktijk dat recruitment technologie vaak niet de strategische aanpak krijgt die het verdient. Hans Scheers (Experts in Flex, Xapax) adviseert intermediairs en directe werkgevers bij het verbeteren van hun recruitment: “Recruitment technologie wordt veel te vaak nog behandeld als ’spiegeltjes en kraaltjes’. Leuke gadgets voor recruiters. Terwijl het vinden en binnenhalen van het juiste talent een kritisch bedrijfsproces is geworden.”

In deze expert talk laat Hans zien hoe je met een strategische benadering veel meer grip kunt krijgen op je recruitment doelstellingen en de kosten die daarbij horen. “Uiteindelijk wil je het beste personeel voor je bedrijf in dienst hebben. In de weg daar naartoe kan technologie je ondersteunen. Door alle stappen - van het ontstaan van een vacature tot het in dienst hebben van die fantastische medewerker - goed in kaart te brengen, krijg je zicht op de knoppen waaraan je kunt draaien. Maak je alle stappen in je proces meetbaar, dan kan je ook doelgericht tewerk gaan. Dat voorkomt (duur) paniekvoetbal als het even niet gaat zoals je wilt.”

Over Hans Scheers
Hans Scheers heeft jarenlang in de detacheringswereld gewerkt en helpt nu, als zelfstandig ondernemer bij Xapax, op zijn eigen en nuchtere manier bedrijven bij het verbeteren van hun recruitment. Xapax staat voor ‘uitzicht’. Zicht op een gezonde groei van een bedrijf. Met de juiste positionering en met het juiste personeel. Hans richt zich met zijn activiteiten op het geven van marketing advies en recruitment advies. Hij ondersteunt bedrijven op het gebied van marketing en communicatie, het bouwen van een (werkgevers)merk en het inrichten van de processen om de juiste medewerkers te werven. Niet vanuit luchtfietserij, maar met Zeeuwse nuchterheid stap voor stap richting de ‘stip op de horizon’.

Pauze
Lunch time tussen 12.20 en 12.45 uur
Pauze
12:20 - 12:45
Lunch time tussen 12.20 en 12.45 uur

A7. Pre employment screening, is dat nu eigenlijk wel nodig?
Sterling
A7. Pre employment screening, is dat nu eigenlijk wel nodig?
12:50 - 13:05
Categorie
Cv screening
Spreker
Michel Franken
Organisatie
Sterling

Tijdens deze demo geef ik antwoord op bovenstaande vraag. Daarnaast laat ik je zien hoe een pre employment screening proces eruit ziet. Welke stappen bevat zo'n proces. En wie doet nu eigenlijk wat. Kom gerust een kijkje nemen!

Over Michel Franken
Michel is sinds 1999 werkzaam in de HR Tech Industrie. Bij Raet gestart en via ADP, Oracle, Exact en Cornerstone OnDemand nu werkzaam als Sales Director Europe bij Sterling. Tijdens de afgelopen 20 jaar is Michel betrokken geweest bij talloze HR Tech transformatie trajecten.

A8. Haal meer rendement uit jouw vacatureteksten!
Academie voor Arbeidsmarktcommunicatie
A8. Haal meer rendement uit jouw vacatureteksten!
13:05 - 13:20
Categorie
Mediatooling
Spreker
Mariska Smits
Organisatie
Academie voor Arbeidsmarktcommunicatie

Mariska geeft een demo van de Kennisportal Vacatureteksten. Ze neemt je mee door de online toolbox met artikelen, checklists, downloads, video's, podcasts en tools die je helpen bij het optimaliseren van jouw vacatureteksten in de praktijk.

Over Mariska Smits
Mariska Smits werkt als zelfstandig recruitment specialist en arbeidsmarktcommunicatie adviseur. Sinds 2016 is zij betrokken bij de Academie voor Arbeidsmarktcommunicatie in de rol van docent.

A9. Vind slapend kandidaten met automatching!
Actonomy
A9. Vind slapend kandidaten met automatching!
13:20 - 13:35
Categorie
Matching & cv parsing
Spreker
Filip De Geijter
Organisatie
Actonomy

Kandidaten zijn overal en het vinden van kandidaten en het verwerken van sollicitanten is niet langer een dagtaak maar iets wat continue gebeurt - 24u per dag. Automatching gaat continue op zoek naar kandidaten zowel in je eigen systeem als daarbuiten.

Over Filip de Geijter
Filip De Geijter is de oprichter en CEO van Actonomy. Met meer dan 20 jaar ervaring in de HR tech sector, behoort hij tot de pioneers op het vlak van automatiseren van recruitment processen waarbij technologie rond het zoeken en matchen een belangrijk aspect is.

A10. Rondreis door het ATS
Recruition
A10. Rondreis door het ATS
13:35 - 13:50
Categorie
Recruitmentsystemen
Spreker
Wouter Weijens
Organisatie
Recruition

Als recruiter vind je het belangrijk dat een ATS zoveel mogelijk werk voor je uit handen neemt. Bij Recruition begrijpen we dat, en hebben we dat voor je ondervangen met slimme software. In deze demo nemen we je mee door een aantal modules, waarbij we je laten zien hoe jij jouw proces kunt inrichten, vacatures kunt aanmaken en waarbij je zelf hiring managers kunt toevoegen om je procedures te optimaliseren.

Over Wouter Weijens
Vanuit zijn rol als bureau- en corporate recruiter is Wouter in 2010 voor zichzelf gestart met, toen nog, een werving- en selectiebureau. Vanuit zijn visie om professioneel recruitment laagdrempelig, transparant, toegankelijk te maken kwam hij tot de conclusie om software in te gaan zetten voor zijn klanten. In 10 jaar tijd is dit enorm doorgegroeid, waarbij in 2018 de strategische beslissing is genomen om Recruition volledig als leverancier van wervingssoftware te positioneren. In de laatste 2 jaar heeft de organisatie een enorme groei doorgemaakt door een groot aantal nieuwe klanten vanuit de bedrijfs- en bureauzijde te verwelkomen.

Tech Talk | Werven voor de nieuwe realiteit van werk
Mark van Assema - HR Tech Review
Tech Talk | Werven voor de nieuwe realiteit van werk
14:00 - 14:20
Mark van Assema - HR Tech Review
Categorie
Tech Talk
Spreker
Mark van Assema
Organisatie
HR Tech Review

Remote werken of anderhalve meter afstand en mondkapjes op kantoor alleen voor de vaste medewerkers? Natuurlijk kan dat niet! Nu we langzaam terug aan het werk gaan maakt HR richtlijnen voor iedereen die voor de organisatie werkt, ook de flexwerkers. Een perfect voorbeeld van Integraal Talent Beheer, zoals mede-auteur Marleen Deleu en Mark van Assema Total Talent Management ook wel noemen in hun nieuwe boek Mis geen Talent.

Voor recruiters is de inhuur van externen vaak een andere wereld, waar ze zelf alleen focussen op het werven van vaste medewerkers. Maar wie kan nu beter werven dan een recruiter, de manager zelfstandig, of de afdeling inkoop? Door een Total Talent Acquisition aanpak kun je als recruiter je toegevoegde waarde voor alle talent werving laten zien.

A11. Stroomlijn inzet van professionals van lead tot factuur
Byner
A11. Stroomlijn inzet van professionals van lead tot factuur
14:20 - 14:35
Categorie
Flexsystemen
Spreker
Frank Gielen
Organisatie
Byner

Byner stroomlijnt de inzet van professionals van lead tot factuur voor bedrijven die actief zijn in Staffing en Consultancy. In deze demo tonen wij hoe Byner hen helpt de digitale processen te organiseren, zodat:
• werkzaamheden efficiënt, volledig en first-time-right worden uitgevoerd
• gewerkt wordt in overeenstemming met de actuele wet- en regelgeving
• alle betrokkenen in Sales, Marketing & Finance optimaal kunnen samenwerken
• professionals slim kunnen worden ingepland
• alle betrokkenen toegang hebben tot relevante data en afspraken
• de juiste data wordt gebruikt voor rapportages, dashboards en managementinformatie
Aan de orde komen zaken als: - contractregistratie - onboarding - documentmanagement & electronic signing - resource planning - aanvraagregistratie - tijd- en onkostenregistratie - facturatie - rapportage

Over Frank Gielen
Frank begon zijn carrière binnen Tempo-Team waar hij de kneepjes van het recruitment vak heeft geleerd. Altijd geïnteresseerd in processen en IT maakte hij na ruim 5 jaar de overstap naar Salesforce consultancy. Binnen Connexys Recruitmentsystemen was hij onderdeel van het salesteam dat de internationale groei van de organisatie heeft vormgegeven. In 2018 was het tijd om op eigen benen te staan. Als mede-eigenaar van Talent Peaks en Byner is hij verantwoordelijk voor productmanagement en pre-sales. De ontwikkeling van Byner stelt hem nu in staat om in co-creatie met de klant de mid-office processen in Staffing en Consultancy effectief en compliant te digitaliseren.

A12. Van sociale passieve leads naar actieve kandidaten
Hireslim
A12. Van sociale passieve leads naar actieve kandidaten
14:35 - 14:50
Categorie
Bots & voice
Spreker
Liesbet De Rouck
Organisatie
Hireslim

We introduceren een nieuw geautomatiseerd proces in recruitment, namelijk het converteren van social passieve leads in actieve kandidaten. Door gebruik te maken van onze tool elimineer je een aantal enorm tijdrovende stappen uit het proces en worden kandidaten begeleid tot ze aan tafel zitten met de opdrachtgever. Onze tool maakt volume recruitment efficiënt en CV's overbodig.

Over Liesbet De Rouck
Liesbet heeft 20 jaar ervaring in de recruitment industrie, de laatste 10 jaar voornamelijk in recruitment technologie. Door haar achtergrond als recruiter weet ze makkelijk de vertaalslag te maken tussen wat er operationeel nodig is en IT. Producten bouwen en tooling implementeren vanuit het proces ipv de technologie is haar forte. Momenteel is ze naast co-founder van Hireslim ook ATS implementatiemanager bij Deloitte en founder van de stichting RecruitersForGood.

A13. Overal op de wereld snel en eenvoudig werven
RecruitEverywhere
A13. Overal op de wereld snel en eenvoudig werven
14:50 - 15:05
Categorie
Mediatooling
Spreker
Geert-Jan Waasdorp
Organisatie
RecruitEverywhere

RecruitEverywhere heeft heel veel slimme technieken aan elkaar geknoopt en speelt in op de behoefte van internationale recruitment. Slimmigheden zijn o.a. de internationale data van Intelligence Group, Cost per Applicant, Integratie van VONQ en Brockmeyer, integratie van Google for Jobs, programmatic advertising, slimmigheden van Google Images en veel meer. Wordt verrast over hoe het ook kan....

Over Geert-Jan Waasdorp
Geert-Jan Waasdorp is een bekende in de nationale en internationale recruitmentwereld. Met de data van Intelligence Group en de partners waarmee hij werkt in zijn rol o.a. bij Werf& en Recruitment Accelerator, innoveert hij op gebied van data & recruitment. In 2014 had hij het idee van RecruitEverywhere al. In 2020 heeft hij zijn droom gerealiseerd.

A14. Groeien in deze tijd? Dat doe je met het beste ATS.
RecruitNow
A14. Groeien in deze tijd? Dat doe je met het beste ATS.
15:05 - 15:20
Categorie
Recruitmentsystemen
Spreker
Jeroen Wijninga
Organisatie
RecruitNow

Onze demo gaat over RecruitNow Cockpit, ons ATS speciaal gemaakt voor de Uitzend- en/ Detacheringsbranche. Met RecruitNow Cockpit zorgen we voor blije en succesvolle uitzendbureaus, intercedenten, kandidaten en opdrachtgevers voor het gehele recruitmentproces. Elke dag maken al meer dan 2500 intercedenten gebruik van dit systeem. Jij kunt de volgende zijn! Eerst zien dan geloven? Bekijk onze demo! Liever direct contact? We staan je graag te woord op onze online stand.

Over Jeroen Wijninga
Jeroen Wijninga, Sales director RecruitNow. Meer dan 20 jaar ervaring in de uitzend- en detacheringsbranche waarvan de laatste jaren op directieniveau. Zeer bedreven op het snijvlak van operationeel management en commercie. Door jaren branche-ervaring weet Jeroen als geen ander bedrijven te inspireren en te helpen groeien. Met al deze informatie helpt hij ook jou graag verder.

A15. Inform, inspire & interact with live online video
WBNRS
A15. Inform, inspire & interact with live online video
15:20 - 15:35
Categorie
Internal & employer branding, mediatooling
Spreker
Martijn Hemminga
Organisatie
WBNRS

In tijden waarin events voor (potentiële) medewerkers niet of lastig te organiseren zijn, biedt live online video uitkomst. Van kleinschalig webinar naar grootse livestream. Van online event (zoals Demo_Day) tot interactieve webcast. Of het nu gaat om recruitment, arbeidsmarktcommunicatie, employer branding of interne communicatie een goed verhaal verdient een goed podium. Bekijk op onze demo spot voorbeelden van live online video die we gemaakt hebben voor o.a. Academie voor Arbeidmarktcommunicatie, Alliander, Randstad, Werf&… en onze grote zus: Recruitment Tech.

A16. Voordelen remote recruitment
HROffice
A16. Voordelen remote recruitment
15:35 - 15:50
Categorie
Recruitmentsystemen
Spreker
Hidde de Wildt
Organisatie
HROffice

Remote Recruitment? Dat is in deze tijd een nog belangrijker vraagstuk en HROffice laat zien hoe je daarop meer grip kan krijgen. Enerzijds met Recruitment Marketing om de juiste doelgroep buiten de organisatie in beweging te brengen en te laten solliciteren en anderzijds hoe je als organisatie op een leuke en efficiënte manier Referral Recruitment kan inzetten om van je medewerkers succesvolle ambassadeurs te maken. Zo wordt de kracht van de eigen medewerkers ingezet om vacatures onder de aandacht te brengen. Vanuit het ATS is het mogelijk om op een makkelijke en veilige manier online het sollicitatiegesprek te laten plaatsvinden. Tijdens de Demo Talk laat HROffice zien dat voor zowel voor Recruitment Marketing, Referral Recruitment en het ATS, techniek en data op verschillende manieren ingezet kan worden om de eigen recruitment-flow zo optimaal mogelijk te stroomlijnen.

Over Hidde de Wildt
Hidde heeft inzicht in commerciële en verander processen m.b.t. arbeidsmarkt media en recruitment software (SaaS) met een focus op instroom, doorstroom en uitstroom van medewerkers voor organisaties. Hij krijgt veel energie van complexe HR processen leuker maken.

Afsluiting Demo_Day
Martijn Hemminga - Recruitment Tech
Afsluiting Demo_Day
Categorie
Tech Talk
Spreker
Martijn Hemminga
Organisatie
Recruitment Tech

Afsluiting van Demo_Day Online waarbij de highlights van de dag passeren. Ook kijken we vooruit naar het Recruitment Tech Event.

Demo_Day Digital Drink & Dance
DJ Mark
Demo_Day Digital Drink & Dance
16:10 - 17:00
DJ Mark
Categorie
Tech Talk
Spreker
DJ Mark

Swingend sluiten we Demo_Day 2020 af met DJ Mark die in de beginjaren ook al het Recruitment Tech Event voorzag van lekkere beats.

Stage B
Demosessies van leveranciers
Stage B
Stage B
B1. Allow your teams to work smarter
Elium
B1. Allow your teams to work smarter
10:25 - 10:40
Categorie
Onboarding
Spreker
Raphaël Lienart
Organisatie
Elium

The number of communication tools has never been so high. Elium helps you collecting bits and pieces of information spread out across emails and instant messaging platforms in a single place. Create new documents, recycle old ones and keep information relevant. Simplify onboarding and knowledge transfer across your company by empowering your colleague through transparent communication.Allow your teams to work smarter thanks to a quick access to relevant content from the office or remote.

Over Raphaël Lienart
Raphael is an expert in Knowledge & Communication. After years of strengthening his expertise as a Customer Success consultant, he is today on the front line to meet organisations by helping them to make the right choices and revolutionise the way they work.

B2. Gebruik jouw recruitment data: van inzicht tot actie!
OnRecruit
B2. Gebruik jouw recruitment data: van inzicht tot actie!
10:40 - 10:55
Categorie
Data & Dashboards, Recruitment marketing & programmatic job advertising
Spreker
Dirk Meeuws
Organisatie
OnRecruit

Er zijn veel dashboards in omloop waarop recruitment data gevisualiseerd wordt. Maar hoeveel dashboard geven je nou écht aan hoeveel hires je kunt verwachten en wat je kunt doen om meer hires te hebben? In deze demosessie neemt OnRecruit jou mee in hoe je grip kunt krijgen op jouw recruitment: - Hoeveel kandidaten zitten in iedere stap van je funnel? - Hoeveel kandidaten verwacht op welke termijn aan te nemen aan de hand van je candidate pipeline - Hoeveel kandidaten moet je extra sourcen, aantrekken via online (recruitment) marketing of hergebruik van je database om genoeg kandidaten in je recruitment proces te hebben. Door grip te hebben op bovenstaande items, helpt OnRecruit jou grip te krijgen op jouw (online) recruitment!

Over Dirk Meeuws
Dirk Meeuws is bij OnRecruit verantwoordelijk voor het platform en de levering daarvan naar haar klanten. Dirk komt over de vloer en denkt strategisch mee met bij zowel directe werkgevers als recruitmentbureau’s. Zo helpt Dirk ze aan de hand van data beter te worden in hun (online) recruitment. Dirk heeft een achtergrond in Luchtvaart- en Ruimtevaarttechniek, waarmee hij als COO & CTO zijn technische achtergrond gebruikt voor de commerciële en strategische uitwerking van initiatieven en diensten van OnRecruit.

B3. Werf snel, efficiënt en innovatief met Varbi Recruit
Varbi
B3. Werf snel, efficiënt en innovatief met Varbi Recruit
10:55 - 11:10
Categorie
Video recruitment, Recruitmentsites, Recruitmentsystemen
Spreker
Nick van der Meer
Organisatie
Varbi

In Zweden is Varbi een van de voornaamste wervingssystemen binnen de publieke sector en universiteitswereld. Zo kun je als organisatie gemakkelijk meerdere projecten en afdelingen (faculteiten) in één systeem hanteren. In deze demo laten we je graag zien hoe dit werkt en ook:
* Hoe Varbi Recruit bijdraagt aan de ultieme candidate experience
* Hoe je in Varbi gemakkelijk en efficiënt met collega's samenwerkt
* Hoe kandidaten snel, gemakkelijk en overzichtelijk gehanteerd kunnen worden binnen een AVG-aangepaste omgeving
* En meer...
Zorg dus dat je onze demo niet mist!

Over Nick van der Meer
Nick van der Meer is werkzaam bij Varbi. Drie jaar geleden vertrok hij op de bonnefooi naar Zweden. Dit was een droom die werkelijkheid werd en al snel vond hij zijn plaats in dit natuurrijke land. Wat voor hem ontbrak was de connectie met Nederland, deze heeft hij bij Varbi gevonden. Het is Nick zijn taak het Zweedse (faculty) ATS-systeem in Nederland te introduceren. Daarbij gebruikt hij zijn ervaring binnen recruitment marketing en kennis van HR en personeelszaken. In zijn rol als account manager houdt hij zich o.a. bezig met:
* Relaties met bestaande en nieuwe klanten opbouwen onderhouden
* Marktanalyses en onderzoek doen
* Varbi ATS presenteren aan klanten en partners
* Meer...

B4. 5 toepassingen van WhatsApp die jij nog niet kent
Joboti
B4. 5 toepassingen van WhatsApp die jij nog niet kent
11:10 - 11:25
Categorie
Bots & Voice
Spreker
Luuk van Neerven
Organisatie
Joboti

WhatsApp staat inmiddels bij 12,1 miljoen Nederlanders in de top 3 van meest gebruikte Apps. En kandidaten vinden communiceren via WhatsApp veel makkelijker en prettiger dan via mail, voicemails en formulieren. Bovenal: onderzoek wijst uit dat je conversie met 25% verhoogt als je kandidaten via (WhatsApp) chat laat solliciteren in plaats van een formulier. Tijdens deze Demo Talk laten we je graag 5 toepassingen van WhatsApp zien die je nog niet kende. Wat zijn de voordelen van een virtuele assistent in WhatsApp? Wat zijn de eerste resultaten van bedrijven? Hoe bouw je eenvoudig een chatbot in WhatsApp? Hoe kan ik snel solliciteren via WhatsApp lanceren? Hoe koppel ik WhatsApp aan mijn recruitmentsysteem? Nieuwsgierig geworden en ben jij Recruiter, Marketeer of Recruitment Manager? Dan is deze Demo Talk over WhatsApp voor jou, dus schrijf je snel in.

Over Luuk van Neerven
Luuk van Neerven studeerde Marketing in Groningen in de tijd dat een bekende reclame-uiting nog volop actueel was: “Half the money spend on advertising is wasted; the trouble is we don't know which half.” Nu Marketing veel meer data gedreven is, verdiept Luuk zich graag in technologie. Na diverse Marketing- en Sales-rollen in de Farmaceutische industrie, kwam hij via een vriend op het Recruitment pad. Met het runnen van een Werving en Selectiebureau als eerste stap, gevolgd door een aantal jaar interim corporate recruitment, kent hij de Recruitment wereld. Waardevolle ervaring die hij nu bij Joboti inzet om door middel van technologie en chatbots in het bijzonder, het recruitment proces bij klanten te optimaliseren.

B5. Wendbaar in crisistijd: Maak je flexproces dynamisch
Tigris
B5. Wendbaar in crisistijd: Maak je flexproces dynamisch
11:25 - 11:40
Categorie
Recruitmentsystemen, Uitzendsoftware
Spreker
Maikel Neelen
Organisatie
Tigris

Snel inspelen op een veranderende markt is voor flexbureaus altijd al belangrijk geweest. Maar in deze tijd is het wellicht belangrijker dan ooit. Dit vraagt ook steeds meer flexibiliteit van de technologie die je inzet. Echter is het uitzendproces complex en wil je deze wendbaarheid niet alleen in je recruitmentproces maar ook in het plaatsings- en verloningsproces. Ontdek hoe je door middel van één integraal platform dat volledig ontwikkeld is op Salesforce snel in kunt spelen op deze veranderingen en nieuwe technologie snel kunt adopteren binnen je organisatie zodat je opdrachtgevers en kandidaten een compleet nieuwe manier van werken kunt bieden met meer snelheid en gemak tot gevolg.

Over Maikel Neelen
Maikel Neelen is CTO & co-founder van Tigris. Met zijn jarenlange ervaring in de uitzendbranche is hij op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en trends, die hij vervolgens doorvertaalt in de ontwikkeling van het Tigris platform. Tigris is het enige platform voor de uitzendbranche dat ontwikkeld is op het meest krachtige CRM-systeem ter wereld: Salesforce. Één integrale oplossing voor jobmarketing, recruitment, operations en payrolling. Dit zorgt ervoor dat flexbureaus, opdrachtgevers en kandidaten optimaal samen kunnen werken.

B6. Van jobmarketing campagne naar kandidaat management
Jobsupporters
B6. Van jobmarketing campagne naar kandidaat management
11:40 - 11:55
Categorie
Recruitment marketing & programmatic job advertising
Spreker
Dirk de Klein
Organisatie
Jobsupporters

We laten de kracht zien van ons recruitment platform waarbij de kandidaat middels een slimme jobmarketing campagne op een visueel aantrekkelijke werken-bij website landt welke geoptimaliseerd is voor activatie. Vervolgens laten we zien wat er na het solliciteren aan de achterkant gebeurd in ons ATS.

Over Dirk de Klein
Dirk de Klein heeft zijn marketing ervaring opgedaan bij o.a. Philips, Nespresso, Samsung en Heineken. Inmiddels heeft hij ruim 12 jaar ervaring in digital marketing en sinds enkele jaren is hij actief in recruitment marketing. Zijn brede online marketing basis en analytische achtergrond komen zeer goed van pas voor jobmarketing campagnes, websites optimalisatie en reporting/dashboarding. Als parneter van Jobsupporters is Dirk verantwoordelijk voor het werven van nieuwe klanten en de onderdelen websites en campagnes.

Pauze
Lunch time tussen 12.20 en 12.45 uur
Pauze
12:20 - 12:45
Lunch time tussen 12.20 en 12.45 uur

B7. Medewerkers inzetten voor werving kan eenvoudig zijn
Collabdo
B7. Medewerkers inzetten voor werving kan eenvoudig zijn
12:45 - 13:00
Categorie
Recruitment marketing & programmatic job advertising
Spreker
Ernst Schipper & Geert-Jan Dröge
Organisatie
Collabdo

Jij begrijpt dat medewerkers een groot aandeel kunnen hebben in jouw recruitment-succes. Zij kunnen je helpen verbinding te maken tussen hun netwerk en jouw organisatie. Maar hoe krijg je ze in beweging? We gaan het in de demo hebben over hoe Collabdo jouw werk gemakkelijker kan maken. Een tool die geen tool is, maar helpt als een assistent. Met Collabdo vraag je specifieke medewerkers om specifieke vacatures met jouw specifieke tekst en beeld in hun netwerk te delen. Geen ingewikkeld gedoe met extra medewerker-tools, puntensystemen of andere ruis. Bewezen effectief.
We laten zien hoe je je collega’s betrekt bij je recruitmentproces zonder dat het jou, of hen, veel tijd kost. We zetten een campagne op en laten zien hoe je met medewerkers deelt en de data verzamelt. Iets waar we in deze demo 12 minuten de tijd voor krijgen, maar wat in de praktijk nog geen 2 minuten kost.
Collabdo is voor elke organisatie die simpel, effectief en meetbaar medewerkers vacatures of andere content wil laten delen.

Over Ernst Schipper
Ernst heeft 20 jaar ervaring als bedrijfscultuur en employer branding consultant. Hij was verantwoordelijk voor verschillende grote (employer branding) projecten bij onder andere bol.com, Booking.com, FrieslandCampina en Fugro. In zijn praktijk ziet hij de neiging die we allemaal hebben om zaken complexer te maken dan nodig is. Over Geert-Jan Dröge
Geert-Jan is 14 jaar geleden begonnen in de recruitment branche en heeft o.a. ervaring aan de bureauzijde, RPO en corporate recruitment bij veelal grotere organisaties in zowel binnen- als buitenland. Deze ervaring, in combinatie met zijn HR-studie, heeft hem de waarde van een netwerk geleerd.

B8. 360° Match & Contact, automatiseer je wervingsproces
theMatchbox
B8. 360° Match & Contact, automatiseer je wervingsproces
13:00 - 13:15
Categorie
Matching & cv parsing
Spreker
Jan Govaerts
Organisatie
theMatchBox

Tijdens de 360° Match & Contact demo zie je hoe een recruiter manueel of automatisch bi-directioneel kandidaten en vacatures kan matchen en contacteren. Dankzij de hoge precisie en transparantie kunnen consulenten zo’n 20 minuten tijd besparen bij elke zoekopdracht. Zo leest 360° Match & Contact door al je CV’s en vacatures en krijgt je consulent een shortlist aangereikt met een gedetailleerde vergelijking tussen de vacature en kandidaten. Ook zie je hoe een consulent zelf criteria kan toevoegen, verplicht maken of meer gewicht geven om de rangschikking aan te passen en ze vervolgens te benaderen via SMS of email.

Over Jan Govaerts
Als serieel start-up ondernemer is Jan Govaerts al jaren gepassioneerd door het creëren van meerwaarde van software oplossingen zoals die van theMatchBox. Coole technologie omzetten in tastbare meerwaarde zoals tijdswinst, hogere omzet en lagere kosten is wat hem drijft. Als partner bij theMatchBox is hij erin geslaagd om de uitmuntende expertise en robuuste technologie te vertalen in een oplossing met een ROI voor werving- en selectie professionals. Tijdens de demo zal Jan dan ook met plezier vertellen over de USP's en de meerwaarde van 360° Match & Contact voor jou organisatie.

B9. Maak recruitment persoonlijk met video interviews en -vacatures
Cammio
B9. Maak recruitment persoonlijk met video interviews en -vacatures
13:15 - 13:30
Categorie
Video recruitment, Bots & Voice
Spreker
Walter Hueber
Organisatie
Cammio

In deze sessie legt Walter Hueber, CEO bij Cammio video recruitment experts, uit hoe videos het verschil kunnen maken als jij je sollicitatie, selectie en onboarding processen met aandacht voor persoonlijkheid naar een hoger niveau wilt tillen. Niet voor niets is video DE nieuwe standaard in online communicatie: videogebaseerde processen zijn vaak niet alleen efficiënter en eerlijker, ze zijn ook gewoon leuker! Als jij elke stap in de talent journey van jouw nieuwe collega’s extra aandacht wil geven en het echte potentieel van je kandidaten wil ontdekken, dan mag je deze sessie zeker niet overslaan.

Over Walter Hueber
Walter Hueber is CEO en co-founder van Cammio video recruitment experts, dat al meer dan 7 jaar innovatieve videorecruitmentoplossingen ontwikkelt. Het softwarebedrijf met teams in Düsseldorf en den Haag telt organisaties als bijvoorbeeld Esprit, Adecco en de NS tot zijn klantenkring en wordt gebruikt door sollicitanten vanuit de hele wereld.

B10. Wervingskansen ontdekken in turbulente tijden
iG!
B10. Wervingskansen ontdekken in turbulente tijden
13:30 - 13:45
Categorie
Data en Dashboards
Spreker
Inge Vuik
Organisatie
Intelligence Group

In deze demo laat Intelligence Group zien hoe data inzicht geven in de kansen die er in deze turbulente tijden ontstaan op het gebied van recruitment. De door Intelligence Group praktisch vertaalde data zorgen ervoor dat u en uw collega's kennis op kunnen bouwen van zowel de vraag (vacatures) als aanbodkant (talent) op de arbeidsmarkt. Deze kennis maakt dat u voor elke doelgroep succesvolle wervingsstrategieën kunt bepalen.

Over Inge Vuik
Inge is werkzaam bij Intelligence Group als Business Development Manager en adviseert werkgevers over wervingsvraagstukken. Belangrijkste focusgebied is de doelgroepgerichte werving, gebaseerd op data. Met behulp van uiteenlopende analyses en tools kan Intelligence Group werkgevers helpen bij recruitment- en locatievraagstukken voor alle doelgroepen op de arbeidsmarkt. Afhankelijk van de vraag en de kern van het probleem bepaalt Inge in overleg met de klant de juiste analyse-aanpak en adviseert vervolgens de klanten hoe deze resultaten in de praktijk van de klant tot concrete acties en resultaten kunnen leiden. Het hebben van data over de verschillende doelgroepen is cruciaal om in deze kandidatenmarkt effectief en slim te kunnen werven.

B11. Snel online screenen van nieuwe medewerkers
Validata
B11. Snel online screenen van nieuwe medewerkers
13:45 - 14:00
Categorie
Cv screening
Spreker
Robbert Remmers
Organisatie
Validata

In deze demo laat ik jullie zien hoe eenvoudig en snel een kandidaat of nieuwe medewerker gescreend kan worden. Denk aan het verifiëren van het behaalde diploma en de werkervaring, maar ook het invullen van een integriteitsverklaring of het faciliteren van een VOG. Tot slot doorlopen we een voorbeeld rapport als resultaat van een afgeronde screening.

Over Robbert Remmers
Wat doet de spreker?
Naast het managen van zijn team bestaande uit Account Executives, Customer Succes Managers en Sales Support medewerkers, is Robbert vaak te vinden bij klanten en prospects. Als geen ander is Robbert in staat om de behoefte van werkgevers in verschillende sectoren in kaart te brengen en de dienstverlening van Validata, gericht op employment screening, daar goed op aan te laten sluiten. Robbert speelt een centrale rol binnen Validata bij de verdere ontwikkeling van employment screening in algemene zin. Inhoudelijke vraagstukken over het screenen kunnen betrekking hebben op software, bepaalde checks en data, privacy, beveiliging maar ook 'candidate experience' en digitalisering.
Waar is de spreker verantwoordelijk voor?
Robbert is als Commercieel Manager verantwoordelijk voor de verdere groei van Validata. De focus ligt hierbij op behoud van bestaande klanten en het overtuigen van prospects om met Validata in zee te gaan. Robbert doet dit samen met zijn team, met als belangrijkste bijkomende doel de client- en candidate experience te blijven optimaliseren.
Welke expertise heeft de spreker?
Robbert heeft jarenlange ervaring op het gebied van HR processen en software en schakelt al jaren op hoog niveau met klanten uit alle sectoren. Hij is de ultieme gesprekspartner omdat hij met name sterk is in en goed luistert naar de behoefte van bedrijven en vanuit ervaring met een tastbare oplossing komt die voor beide partijen een win-win betekent.

B12. Waarom OTYS Recruitment Software Werkt!
OTYS
B12. Waarom OTYS Recruitment Software Werkt!
14:30 - 14:45
Categorie
Referral recruitment, Recruitmentsites
Spreker
Johan-Peter van het Kaar
Organisatie
OTYS

OTYS Recruiting Technology is het meest uitgebreide en innovatieve recruitmentsoftware dat er is. Al zeggen we het zelf. Maar, we kunnen het je ook laten zien! Johan-Peter neemt je in een vogelvlucht mee door het OTYS systeem. Beheer al je bedrijfsprocessen vanuit één softwarepakket. Van het stellen en managen van bedrijfsdoelen, de sourcing & search, het plaatsen van kandidaten tot de verloning en facturatie.

Over Johan-Peter van het Kaar
Johan-Peter is OTYS’ allereerste accountmanager en wat voor één! Met een enorme schat aan kennis en jarenlange ervaring weet Johan-Peter precies hoe de recruitmentbranche in elkaar steekt én hoe deze te verrijken met de nieuwste en beste technologieën. Hij weet precies wat je nodig hebt om jouw recruitmentproces zo optimaal mogelijk te maken en te houden.

B13. Hoe start je met jouw employee advocacy programma?
Social Seeder
B13. Hoe start je met jouw employee advocacy programma?
14:45 - 15:00
Categorie
Recruitment marketing & programmatic job advertising
Spreker
Patrick De Pauw
Organisatie
Social Seeder

Elk bedrijf wil trotse medewerkers die zich gedragen als ambassadeurs. Daarom zetten steeds meer bedrijven in op employee advocacy. - Maar wat is het precies? - Hoe begin je hieraan? - En hoe start je zo'n programma? Tijdens deze demo geven we antwoorden op bovenstaande vragen. Meer nog, we delen onze bewezen methodiek die we al bij 250 bedrijven succesvol hebben geïmplementeerd. Na de demo kan je zelf aan de slag met het opzetten van jouw employee advocacy programma.

Over Patrick De Pauw
Patrick is CEO van Social Seeder. Na een lange carrière in de luchtvaart en reisindustrie startte Patrick 6 jaar geleden Social Seeder op. De onwaarschijnlijke sterkte van mensen die verhalen (online) delen lag aan de basis van Social Seeder. Ondertussen geven maar dan 250 organisaties hun vertrouwen aan Social Seeder om hun employee engagement programma op te starten en te laten groeien.

B11. Productdemo
B11. Productdemo
15:00 - 15:15

B14. Dé beste 'werken-bij' website voor ieder bedrijf
PADDAP
B14. Dé beste 'werken-bij' website voor ieder bedrijf
15:00 - 15:15
Categorie
Recruitmentsites
Spreker
Thijs van den Berg
Organisatie
PADDAP

Met als doel een professionele ‘werken-bij’ en vacaturewebsite voor ieder bedrijf realistisch te maken heeft PADDAP een volledig geoptimaliseerde ‘werken-bij’ en vacaturewebsite ontwikkeld. Deze website staat los van de bedrijfswebsite, is volledig naar wens aan te passen en wordt op jouw organisatie afgestemd. De website is hiernaast ook gegarandeerd binnen één week live. In onze demo krijg je een kijk in het product, worden alle functionaliteiten getoond en krijg je een beeld van hoe de website gepersonaliseerd kan worden. Wij laten ook voorbeelden van onze ‘werken-bij’ en vacaturewebsites zien zodat je de look en feel zelf kunt ervaren. Wij staan direct klaar voor al je vragen.

Over Thijs van den Berg
Thijs van den Berg is mede oprichter van PADDAP. Binnen PADDAP is Thijs continue bezig met het optimaliseren van de 'werken-bij' en vacaturesites. Hierin is zijn doel om een professionele 'werken-bij' en vacaturesite voor ieder bedrijf realistisch te maken.

B15. Je ideale kandidaat vinden met automated sourcing
Recruit Robin
B15. Je ideale kandidaat vinden met automated sourcing
15:15 - 15:30
Categorie
Sourcing & search
Spreker
Aron Schilder
Organisatie
Recruit Robin

Je ideale kandidaat vinden kost veel tijd, energie en speurwerk. Je zoekt op meerdere kanalen, gaat honderden profielen door en moet ook nog de juiste kennis van boolean search hebben om het verschil te kunnen maken. In deze demo laten we zien dat het anders kan. Sourcing software kan het zoeken naar kandidaten van je overnemen, op alle platformen tegelijk zoeken, alle gevonden profielen pre-screenen en voor jou persoonlijk een shortlist maken van de best passende profielen én hun contactinformatie. Dat allemaal voor meerdere vacatures tegelijkertijd. Het enige dat jij nog hoeft te doen is bepalen hoe je de kandidaat gaat benaderen. Maar of dat nog lang gaat duren... Ook daar gaan we tijdens deze demo verder op in! Benieuwd hoe jij jouw sourcingproces schaalbaarder kan maken? Minder tijd kwijt kan zijn aan sourcing? Minder kosten kan maken aan licenties voor LinkedIn en andere job boards? Wij geven je in deze demo alle antwoorden.

Over Aron Schilder
Toen Aron als jonge, ambitieuze professional aan de slag ging in de recruitmentsector zag hij al snel dat technologie een grote rol zou gaan spelen in het wervingsproces. Hij begon zijn eigen werving en selectie bureau en zocht daar constant de grenzen van technologie en automatisering op, totdat hij besloot vol gas in te zetten op het bouwen van een A.I. sourcingtool, Recruit Robin. Ondertussen is het twee jaar geleden dat Recruit Robin werd gelanceerd en sindsdien gaat er geen dag voorbij waarop Aron zich niet met recruitment en technologie bezighoudt. In het bijzonder: het automatiseren van sourcing. Als rasechte ondernemer en gigantische voorstander van software en automatisering is hij daarom de aangewezen persoon om jou in zijn demo te laten zien hoe jij door middel van software jouw sourcingproces eenvoudig kan automatiseren én welke voordelen dat allemaal voor je oplevert.

B16. Zonder moeite een flitsende start van jouw werving
Recruitment Accelerator
B16. Zonder moeite een flitsende start van jouw werving
15:30 - 15:45
Categorie
Recruitment marketing & programmatic job advertising
Spreker
Ronald van Driel
Organisatie
Recruitment Accelerator

Binnen een paar dagen live met een kneitergoeie vacaturetekst op voor jouw doelgroep relevante mediakanalen?
Recruitment Accelerator is dé oplossing voor Recruiters en HR Adviseurs die geen tijd hebben voor het schrijven van vacatureteksten, het zoeken naar passende wervingskanalen en de tijdrovende publicatie.
Zo kun jij je als Recruiter of HR Adviseur bezighouden met het managen van verwachtingen bij vacaturehouder, kandidaten, sales en het verbeteren van processen.
Hoe je in 12 minuten de hele werving hebt geregeld. Ook als je geen tijd of ervaring hebt.

Over Ronald van Driel
Gepassioneerde recruitmentspecialist, die organisaties graag helpt van 0 naar 100 (130 mag overdag niet meer) op het gebied van werving en selectie. Procesverbeteraar, wervingsversneller, grootschalige opdrachten.

B17. Sidekick: Zes wervingstools op één platform
Brandchart
B17. Sidekick: Zes wervingstools op één platform
15:45 - 16:00
Categorie
Data en Dashboards
Spreker
Sandor Snoeren
Organisatie
Brandchart

Sidekick is het recruitment marketing platform (intelligence, referral, vacature analyse, online posting en search) dat organisaties in staat stelt om sneller, meer en betere kandidaten te werven voor openstaande vacatures.
In de demo lopen we door de vijf tools van het Sidekick platform heen en laten we je zien hoe je Sidekick kunt gebruiken om effectief te werven.

Over Sandor Snoeren
Sandor is founder van Brandchart en is een echte specialist op het gebied van recruitmentmarketing en employerbranding. Hij heeft meer dan 20 jaar ervaring binnen het recruitmentmarketing vak en heeft veel organisaties geholpen bij het opzetten van recruitmentmarketing en employerbranding (o.a. bij TNO, Essent, Sligro, Transavia etc.)

Stage A