YellowYard

Yellow Yard: Europa’s mooiste recruitment software!

Wij helpen organisaties met het winnen van tijd en het kwalitatief verbeteren van hun recruitment proces. Onze software wordt succesvol ingezet bij honderden Werving- en Selectiebureau’s, Detacheringspartijen, Gemeentelijke instellingen, Rijksoverheidorganisaties en zorginstellingen. En dat doen we met veel plezier!
Yellow Yard is een no-nonsense organisatie, transparant en als één van de weinige spelers in de markt in het ‘bezit’ van een eigen Dutch-based development -en support team. Innovatie, service en focus op het proces staan bij ons bovenaan. Werk je met Yellow Yard dan creëer je een sterk fundament van waaruit je kunt groeien met je organisatie!
Yellow Yard is modulair qua opbouw, of je nou digitaal uren wilt accorderen, in enkele klikken kandidaten wilt aanbieden of CV’s wilt parsen, samen vinden we altijd een structuur die bij jou past!

yellowyard.nl

Demo’s

Tijdens Demo_Day 2018 kon je onderstaande demo’s bekijken bij de Demo Desk van YelloYard:

Yellow Yard Next

7 juni 2018 is de dag dat wij heel recruitment Nederland de kans willen geven een eerste blik te werpen op Yellow Yard Next! De afgelopen 14 jaar hebben we Yellow Yard, de Classic versie, doorontwikkeld tot een gedegen recruitmentsysteem maar, groei en innovatie is onze tweede naam en daarom zijn we een jaar geleden aan het bouwen geslagen om een volledig vernieuwde, frisse versie van onze portalen vandaag te kunnen presenteren!
Yellow Yard Next is een uiteraard volledig recruitmentsysteem, stabiel, intuïtief en vol met handige tools en functionaliteiten die het leven van een recruiter, manager en zelfs kandidaat flink kunnen vergemakkelijken. Met één klik kandidaten voorstellen in je eigen huisstijl, CV-extractie, Matchen, managers laten inloggen in hun portaal, een vol-geautomatiseerde Workflow of managementrapportages uitdraaien? Het kan allemaal!

Yellow Yard leunt op jarenlange ervaring binnen recruitment en tezamen met de input die onze klanten dagelijks leveren kunnen we met trots zeggen dat we weten waarover we het hebben en dat we naast leverancier ook een kennispartner op niveau zijn.
Alles, vanuit ons eigen developmentteam, wat je nodig hebt om succesvol te zijn in je vakgebied: Hier is Yellow Yard Next!

Spreker