JobBoost.io

Maakt moderne job marketing eenvoudig! Beheer, adverteer, optimaliseer en krijg volledige inzichten!

JobBoost.io is een programmatic job advertising platform. Wij helpen klanten om hun vacatures te adverteren op meerdere “kosten per klik” kanalen zoals Indeed & Jobrapido. De manier om te gaan voor performance based advertising. Door te adverteren op meerdere kanalen creëren we meer zichtbaarheid voor onze klanten. Met de JobBoost.io algoritmes vinden we een goede balans tussen klikratio en conversie naar sollicitanten op alle aangesloten kanalen. Dit alles om de beste return on investment te krijgen in een korte periode van tijd.

jobboost.io/nl/


Demo: JobBoost.io, making modern job marketing easy!

Deze tool helpt bij het uitzetten van vacatures op “performance” kanalen waaronder Indeed en Talent.com. Door onze kennis en data driven tool vinden we een goede balans tussen klikfrequentie en de conversie naar sollicitanten om in korte tijd het beste rendement uit jouw investering te halen. Via het dashboard wordt volledig inzicht gegeven in alle uitgaven en prestaties op zowel vacature als jobboard niveau. Heeft een vacature extra aandacht nodig? Zet deze dan op BOOST! Bespaar tijd en kosten en investeer in de juiste tool & dienstverlening voor een groter bereik en meer zichtbaarheid!

Spreker: Lizette Bos, Business Development Manager

Sinds dit jaar is Lizette bij het team van JobBoost.io in Breda aangehaakt om het bedrijf naar een hoger level te tillen. Met haar opgebouwde ervaring bij verschillende start ups en kennis van de recruitment branche weet zij als geen ander voor welke uitdagingen recruiters komen te staan. Geen wervingsvraagstuk is haar onbekend, en haar passie ligt hierbij in het vinden van technische oplossingen. Goede tooling dus! De match met de expertise van JobBoost.io was daarin snel gemaakt… Tijdens Demo Day vertelt zij je graag meer over job marketing, deze tool en de vele voordelen hiervan