Cubiks

CubiksCubiks helpt organisaties hun mensen beter te begrijpen.
Voorspel prestaties en behaal de beste resultaten met een veelzijdig en gepersonaliseerd portfolio van talentmanagement oplossingen. Het is onze passie om mensen en organisaties te helpen in het volledig benutten van hun potentieel. Of je nu de juiste kandidaat moet selecteren, talenten wilt identificeren of de ontwikkeling van leiders wilt versnellen; wij geven je de inzichten die je nodig hebt om de best mogelijke keuzes te maken.

Waarom Cubiks? Onze gepersonaliseerde oplossingen leveren belangrijke inzichten die nodig zijn voor elke fase van de talentcyclus, van het screenen en selecteren van kandidaten tot het identificeren en ontwikkelen van talent. Wees succesvoller; leer je mensen beter kennen, vergroot je inzicht in hen en help hen meer zelfinzicht te verkrijgen.
Cubiks is een wereldwijde partner in gepersonaliseerde talentmanagement en assessmentoplossingen. Cubiks past wetenschappelijke inzichten toe bij het ontwerpen, uitvoeren en implementeren van talentassessment oplossingen.

www.cubiks.nl

 

Spreker