Demo_Day Partner: Tigris

Tigris

PROFIEL

Tigris biedt een tool met één integrale oplossing voor jobmarketing, recruitment, operations en payrolling. Niet alleen recruitment óf verloning, maar één integraal platform voor je gehele uitzendproces, ontwikkeld op het beste CRM-systeem ter wereld: Salesforce. Met Tigris kun je exact zien waar een kandidaat vandaan komt, of hij geplaatst is en wat hij uiteindelijk aan omzet en marge oplevert. Daarnaast communiceer je met opdrachtgevers en kandidaten en hebben ze eenvoudig toegang tot onze app!
Tigris
Je vindt ons op Demo_Day in: Gang D
Fases in het recruitmentproces:
Werving, Aanname, Management
Technologiecategorieën:
Process automation, Recruitmentsystemen, Uitzendsoftware

TE ZIEN OP ONZE DEMO SPOT

Bouw aan de ultieme kandidaat beleving!
Categorie: Onboarding
In de huidige krappe arbeidsmarkt is het belangrijker dan ooit geworden om een ultieme kandidaat beleving te bieden. Zorg jij al dat jouw kandidaten makkelijk hun weg vinden op jouw platform, snel kunnen communiceren met hun recruiter, en altijd relevante vacatures te zien krijgen? Word een echt cadidate driven bureau met een kandidaten app! Het hele proces van A-Z in hun broekzak.
Maximaal effect met jouw investering!
Categorie: Recruitment marketing
Zijn jouw marketingkosten de laatste paar jaar flink gestegen? Je bent lang niet de enige! Door de krapte op de markt blijven we geld pompen in allerlei kanalen op de hoop meer kandidaten te werven. Maar weet jij eigenlijk of het ook echt genoeg oplevert? Of zijn er misschien kanalen waar je beter in kunt investeren? Door jouw data inzichtelijk te hebben kun jij gericht gaan targetten en echt waarde halen uit je investeringen!
Altijd die juiste kandidaat vinden!
Categorie: Recruitmentsystemen
Heb je soms het idee dat er binnen jouw recruitmentproces veel taken zitten die slimmer en sneller kunnen? De recruitment software van Tigris gaat verder dan alleen de basis: zo blijf je altijd de beste kandidaten vinden!

Spreker

Naam: Tigris

Tigris