Demo_Day Partner: Sherpass

Sherpass

PROFIEL

Sherpass is een SaaS die wervingsbedrijven tools biedt om hun wervingsproces om te zetten in een technologiegedreven maar mensgericht proces. Door kandidaten een digitaal, toekomstgericht en intelligent cv te bieden, zullen ze relevante informatie verstrekken, waardoor de AI-matching-engine relevante vacatures kan voorstellen.

sherpass 370x165
Je vindt ons op Demo_Day in: Gang C
Fases in het recruitmentproces:
Werving, Selectie, Management
Technologiecategorieën:
Data & dashboards, Matching & cv parsing, Recruitmentsystemen

TE ZIEN OP ONZE DEMO SPOT

Talentpool groeien & actueel houden
Categorie: Recruitmentsystemen
Ontdek de innovatieve en efficiënte manier om jouw vacatures te publiceren naar freelancers, eigen medewerkers en kandidaten in je talentpool! Via de Sherpass ID app kunnen zij gemakkelijk solliciteren, chatten met recruiters en aangeven of een vacature relevant is of niet. Zo houd je je database up-to-date en zorg je ervoor dat je altijd de juiste mensen aanwerft. Bovendien kunnen jouw medewerkers eenvoudig referrals binnenbrengen door vacatures te delen via WhatsApp en andere kanalen.
Appen in het wervingsproces
Categorie: Recruitmentsystemen
Text Message Recruiting wordt steeds populairder vanwege de efficiëntie en effectiviteit bij het aantrekken en behouden van het beste talent. De voordelen zijn onder meer snellere reactietijden, een grotere betrokkenheid en aangenamere ervaring voor de kandidaat en recruiter. Sherpass bevat standaard een chat functionaliteit zonder dat je extra services moet aanschaffen.
Ken het verleden, focus op de toekomst
Categorie: Recruitmentsystemen
Het automatisch matchen van kandidaten & vacatures kan het selectieproces aanzienlijk versnellen. Maar pas op, enkel als het matchingpercentage accuraat en betrouwbaar is. Uit ons onderzoek blijkt dat voor kandidaten maar 34% van de jobvoorstellen uit automatische matching relevant zijn voor een volgende job. Sherpass brengt de skills, met zowel interesse -als expertiselevel je talentpool in kaart waardoor je sneller de juiste kandidaten bereikt.

Spreker

Naam: Sherpass