Demo_Day Partner: Mployee

Mployee

PROFIEL

Mployee is de specialist in front- en mid-office staffing software, gebouwd op het Salesforce-platform. We bouwen staffing software in de cloud, om managers, recruiters en uitzendkrachten op de meest flexibele, snelle en simpele manier met elkaar te verbinden. Mployee automatiseert workflows zoals contracting, onboarding en time management, en is volledig configureerbaar en schaalbaar. Zo helpen we onze (internationale) klanten hun detachering- en uitzendprocessen te optimaliseren. Plug into the future of staffing software.

mployee
Je vindt ons op Demo_Day in: Gang D
Fases in het recruitmentproces:
Selectie, Evaluatie, Management
Technologiecategorieën:
Recruitmentsystemen, Uitzendsoftware

TE ZIEN OP ONZE DEMO SPOT

Tijdinterpretatie
In deze demo wordt de tijdinterpretatie module van Mployee getoond. Hierbij laten we zien hoe de tijd-interpretatie regels kunnen worden ingericht in de raamovereenkomsten. Vervolgens wordt tijd geregistreerd door de ingehuurde medewerker. Met behulp van de ingerichte compensatie regels wordt de ingevoerde tijd omgezet naar het juiste uursoort. Ook kan in deze module worden ingericht dat een bepaalde vergoeding of inhouding wordt toegekend. Tevens is het afronden van klok-tijden ook mogelijk.
Compliance
De compliance module van Mployee bestaat uit een module die de admin in staat stelt om templates in te richten met betrekking tot documenten die benodigd zijn voor de uitvoering van een bepaalde functie of voor de onboarding bij een opdrachtgever. Het compliance framework beslaat het proces van frontoffice met de sollicitatie van de kandidaat, het matchen bij het registreren van de aanvraag van de klant en het onboarden van een kandidaat op een opdracht.
Portalen
Het kandidaat portaal stelt de kandidaat in staat zelf acties uit te voeren met betrekking tot zijn dossier. Dit kan zijn het beheren van zijn/haar eigen compliance dossier, maar ook het geven van consent met betrekking tot de AVG zijn acties die een kandidaat kan uitvoeren. Als de kandidaat is geplaatst kan de medewerker zelf uren en declaraties registreren. Via een klant portaal kunnen opdrachtgevers in staat worden gesteld de uren van de ingehuurde medewerkers goed te keuren.

Spreker

Naam: Mployee

mployee