Demo_Day Partner: Malt

Malt

PROFIEL

Malt is een freelance marktplaats waar meer dan 500.000 van Europa’s beste freelance talent in tech, data, marketing, finance, human resources en daarbuiten hun vaardigheden inzetten voor bedrijven. Malt combineert de kracht van AI met de kennis van ervaren recruiters om zo snel mogelijk de beste freelancers te vinden. Zowel klanten als freelancers worden ondersteund met effectieve digitale oplossingen – vanaf het eerste projectvoorstel tot en met de betaling van de freelancer.

370x165 Malt
Je vindt ons op Demo_Day in: Gang F
Fases in het recruitmentproces:
Werving, Aanname, Management
Technologiecategorieën:
Flexsystemen (VMS), Sourcing & search, Talentpooling

TE ZIEN OP ONZE DEMO SPOT

Malt Open
Categorie: Flexsystemen (VMS)
Malt, jouw one-stop-shop voor freelance management. Breng al je freelancer talent samen in één oplossing, of het nou Malters zijn of niet. Stroomlijn jullie aanbestedings-, wervings- en betalingsprocessen en verkort de time-to-staffing door een uitgebreide pool van go-to-talent op te bouwen.
Malt Plus
Categorie: Sourcing & search
Vind de beste freelancer voor jouw project in een paar clicks. Malt is geen agency noch job board. Dankzij onze slimme technologie, een toegewijd recruitment team en onze uitgebreide community aan freelancers koppelen wij jou gemakkelijk en snel aan de beste freelancer voor jouw project.
Malt Insights
Categorie: Flexsystemen (VMS)
Werk je vaker met meerdere freelancers? Beheer en stroomlijn al je activiteiten met freelancers gemakkelijk op één platform. Beheer op grote schaal de uitgaven, actieve contracten en projectoverzichten. Een 360° oplossing voor het managen van al je freelancers.

Spreker

Naam: Malt