Demo_Day Partner: CM.com

CM.com

PROFIEL

CM.com maakt het mogelijk voor organisaties om te te communiceren met hun doelgroep. Door de ultieme ‘Candidate Journey’ te bieden wordt naast het beter bereiken en benaderen van kandidaten ook de ‘Candidate Experience’ verhoogt.

370x165 CM.com
Je vindt ons op Demo_Day in: Gang G
Fases in het recruitmentproces:
Opstart, Werving, Selectie
Technologiecategorieën:
Bots & voice, Process automation, Talentpooling

TE ZIEN OP ONZE DEMO SPOT

Recruitment & Marketing Automation
Categorie: Recruitment marketing
Hoe benader jij kandidaten of uitzendkrachten? Doormiddel van marketing en recruitment automation activeer jij kandidaten om te solliciteren op die droom job. Door automatische workflows behoudt jij, via het voorkeurskanaal van de kandidaat of uitzendkracht, binding door de volledige Candidate Journey. Check regelmatig in en zorg dat jij top of mind bent bij de kandidaat.
RecruitmentBot op WhatsApp
Categorie: Process automation
Gebruik Chatbot technologie om kandidaten direct te helpen bij het vinden van meer informatie over hun droom job. Tegelijk verzamel je relevante informatie over de kandidaat. Dit allemaal op het voorkeurskanaal van de kandidaat: WhatsApp, Instagram DM of Facebook Messenger. Boost jou Candidate Experience!
Digitaal ondertekenen
Categorie: Onboarding
Ervaar zelf hoeveel tijd en energie jij bespaard met het digitaal ondertekenen van documenten via WhatsApp. De digitale handtekening zorgt voor een snellere doorlooptijd en toenemende Customer Experience. Gaat het over arbeidscontracten of goed keuringen waar toestemming al volstaat? CM Sign biedt het allemaal.

Spreker

Naam: CM.com