Demo_Day Partner: Cammio

Cammio

PROFIEL

Cammio ondersteunt organisaties over de hele wereld bij het aantrekken, binden en selecteren van talent met een bekroond video recruitment platform dat de ervaring van de kandidaat centraal stelt. Het cammio platform maakt iedere stap in jouw talent journey persoonlijker met: šŸŽ„ video vacatures, die een authentiek en aansprekend verhaal vertellen. šŸŽ„ video interviews, voor het eenvoudig ontmoeten van talent op afstand. šŸŽ„ video messages, die in elke inbox opvallen en zorgen voor betere respons.

cammio 370x165
Je vindt ons op Demo_Day in: Gang C
Fases in het recruitmentproces:
Werving, Selectie, Aanname
Technologiecategorieƫn:
e-Assessments & tests, Recruitment marketing, Video recruitment

TE ZIEN OP ONZE DEMO SPOT

Video messaging ontwikkeld voor sourcing
Categorie: Sourcing & search
Leg op een superpersoonlijke manier contact met (potentiƫle) kandidaten en verbeter de conversie van je sourcing berichten aanzienlijk. Met de handige Chrome extensie neem je heel eenvoudig een video boodschap op en deel je deze met talenten via een veilige link naar een landingspagina in jouw huisstijl. Zo val je op in iedere overvolle inbox, en breng je veel meer informatie over dan in een tekstbericht. Maak iedere sourcing boodschap persoonlijk- met video!
Video vacature: vertel je echte verhaal
Categorie: Recruitment marketing
Geef al vroeg in het proces een kijkje achter de schermen van jouw organisatie, versterk je employer brand en ontvang meer sollicitaties! Wist je dat kandidaten jouw collegaā€™s 3x meer vertrouwen in het verstrekken van informatie over een functie dan de officiĆ«le kanalen? Laat ze aan het woord en gebruik onze video editor om een authentieke video vacature in jouw huisstijl te maken. Deel jullie meesterwerk via social media of embed hem op de vacaturepagina. Iedere vacature verdient een video!
(Pre-)selectie met de kracht van video
Categorie: Video recruitment
Mensen zijn meer dan een CV of motivatiebrief je kunnen vertellen! Ontdek wat jouw kandidaten echt uniek maakt met onze verschillende video interview formaten en breng kleur in je (pre)selectie. Met bijvoorbeeld asynchrone video interviews geef meer kandidaten de kans om zich aan je voor te stellen, waar, wanneer en op welk device ze maar willen. Zo maak je selectie niet alleen persoonlijker, maar ook efficiƫnter en eerlijker voor alle betrokkenen.

Spreker

Naam: Cammio