Demo_Day Partner: Cammio

Cammio

PROFIEL

Cammio ondersteunt organisaties over de hele wereld bij het (remote) aantrekken, binden en selecteren van talent met een video recruitment platform dat de ervaring van de kandidaat centraal stelt. Cammio maakt iedere stap in jouw talent journey persoonlijker met: šŸŽ„ video messages, die in elke inbox opvallen en zorgen voor betere respons. šŸŽ„ video vacatures, die een authentiek en aansprekend verhaal vertellen. šŸŽ„ video interviews, voor het eenvoudig ontmoeten van talent op afstand. Mensen en organisaties zijn meer dan een CV of vacature je kunnen vertellen!
cammio 370x165
Je vindt ons op Demo_Day in: Gang C
Fases in het recruitmentproces:
Werving, Selectie
Technologiecategorieƫn:
e-Assessments & tests, Video recruitment

TE ZIEN OP ONZE DEMO SPOT

Video recruitment
Categorie: Video recruitment
(Pre-)selectie met de kracht van video Mensen zijn meer dan een CV of motivatiebrief je kunnen vertellen! Ontdek wat jouw kandidaten echt uniek maakt en breng kleur in je (pre)selectie. Met asynchrone video interviews geef meer kandidaten de kans om zich aan je voor te stellen, waar, wanneer en op welk device ze maar willen. Zo maak je selectie niet alleen persoonlijker, maar ook efficiƫnter en eerlijker voor alle betrokkenen.

Spreker

Naam: Cammio

E-mail update van Recruitmenttech.nl

Ik ga akkoord dat Recruitmenttech.nl mij wekelijks op de hoogte houdt via de e-mail update. Ik kan me op ieder moment weer afmelden.