Demo_Day Partner: BrainsFirst

BrainsFirst

PROFIEL

Elk mens is volstrekt uniek, mede dankzij diens brein. Door op biologisch niveau te kijken naar iemands prestatiepotentieel is het linken van vraag & aanbod op de arbeidsmarkt op een veel betrouwbaardere en relevantere wijze mogelijk dan voorheen. Wij vragen niet uit (denk aan vragenlijsten), wij meten objectief. In de vorm van uitdagende, wetenschappelijk gevalideerde games. Bias-free, data-gedreven en gender-neutraal. BrainsFirst is in staat om de biologische bouwstenen van prestaties bloot te leggen. Dit is mogelijk dankzij het combineren van praktijkdeskundigheid van HR-professionals, harde neuroscience en machine learning (AI). Voor opdrachtgever: wij presenteren jou de breinen die bij jouw banen passen. Door intelligentie in context te plaatsen. Voor kandidaat: ontdek de natuurlijke pijlers van jouw carrière. Ontvang een persoonlijk breinprofiel incl. breintips om je eigen prestatie gericht te verbeteren.
370x165 BrainsFirst
Je vindt ons op Demo_Day in: Gang F

TE ZIEN OP ONZE DEMO SPOT

Brain based assessment games
De NeurOlympics bestaan uit 4 assessment games. Elke game meet verschillende delen van onze cognitie, dus nadat we ze allemaal hebben voltooid, krijgen we een goed overzicht van hoe onze hersenen werken. Ze zijn eenvoudig in gebruik, speels en uitdagend. Met de NeurOlympics leer je niet alleen over de natuurlijke talenten van je kandidaten, je biedt ze ook een plezierige candidate experience.
Recruitment dashboard
Bekijk en vergelijk scores. Vind de spelers met het topvoetbal-brein. Of die data-analist, trader, recruiter of management trainee van de toekomst. Meer valide selectiebeslissingen, minder gedoe. Bespaar tijd, reduceer bias, breng meer duurzame matches tot stand en maak betere talent-beslissingen met behulp van het NeurOlympics-platform.
Reports – brain and match profiles
Meer weten op individueel niveau? Krijg een kijkje onder de motorkap. Bekijk het brein-report op kandidaat- en recruiter-niveau.

Spreker

Naam: BrainsFirst