Hoe ziet de toekomst van candidate experience eruit? (e-book)

Kandidaten een fantastische ervaring bieden tijdens het gehele sollicitatieproces is erg  belangrijk. Zeker in een arbeidsmarkt die krapper is dan ooit en waarbij recruitment en onboarding steeds vaker op afstand plaatsvinden. In dit e-book vind je verrassende cijfers en inzichten over de candidate experience. Download gratis het e-book.

Verover harten

De digitalisering is niet meer te stuiten, ook niet op de arbeidsmarkt. Hoe trek je de aandacht van werkzoekenden tussen alle digitale prikkels? En hoe bouw je – in een wereld waarin steeds meer op afstand plaatsvindt – aan een hechte relatie met je medewerkers? Met andere woorden, hoe kun je ook in een digitale wereld altijd de juiste medewerkers vinden en aan je verbinden?

e-Book

In dit e-book ontdek je de verschillende touchpoints van de candidate journey. Verder krijg je veel tips en praktische voorbeelden hoe je het hart van talent kunt veroveren in een steeds digitaler georiënteerde wereld. Download snel jouw gratis exemplaar van het 23 pagina’s tellende e-book van Indeed via onderstaand formulier:

Naam*
- Wil je meer weten over hoe je de candidate experiencie van je sollicitatieproces kunt optimaliseren?*
Akkoord*

Blijf op de hoogte met de e-mail update

Ontvang iedere dinsdag de e-mail update met het laatste nieuws op gebied van recruitmenttechnologie. En maak kans op online en offline vrijkaarten voor de 1e editie van het hybride event Recruitment Tech Case_Day op donderdag 3 november 2022 live vanuit Pathé Utrecht Leidscherijn. 


LAAT EEN REACTIE ACHTER