Vote Startup Pitch

Welke innovatieve recruitmenttooling zou jij graag aan het werk willen zien tijdens Demo_Day 2022 op 9 juni in Utrecht? Stem tot en met 1 april op jouw favoriete startup en wie weet wint deze een demo spot tijdens het event. Stemmen kan hier.

Dit zijn de genomineerden:

Audio Intakes

Het maakt asynchrone audio communicatie, binnen bestaande processen en systemen, mogelijk. Audio Intakes zorgt ervoor dat je op een gestandaardiseerd en zoveel mogelijk geautomatiseerde manier zoveel mogelijk van iets/iemand te weten kan komen, voorafgaand aan live communicatie.

Alles over de tool van Audio Intakes lees je hier.

Intractive

Het verhaal van een bedrijf (kernwaarden, visie, cultuur) vertellen in een interactieve ervaring om potentiële kandidaten op speelse wijze te interesseren om te reageren op vacatures.

Alles over de tool van Intractive lees je hier.

Litto

Litto is het eerste data augmentation platform voor staffing bedrijven. Litto werkt door zowel de data input te verbeteren als de data kwaliteit in de database zelf te verbeteren. De data input verbeteren we door de recruiter héél gerichte vragen te stellen vlak na een interview naar ontbrekende data. De database zelf door deze continu te scannen en de gevonden data errors automatisch op te lossen. Door deze twee zaken te combineren kunnen we tot 8% meer mensen plaatsen per recruiter.

Alles over de tool van Litto lees je hier.

VionA

VionA is een virtueel assistent die helpt met het automatiseren van tijdrovende repeterende werkprocessen die nog steeds met de hand gedaan worden. Hiervoor maakt zij gebruikt van RPA (Robotic Process Automation) technologie. Hierdoor houdt je meer tijd over voor leuke en belangrijke zaken zoals gesprekken met kandidaten en klanten. Ondertussen wordt het saaie werk snel en foutloos uitgevoerd wanneer je maar wilt. VionA doet dit als een dienst, waardoor je er ook geen omkijken naar hebt.

Alles over de tool van VionA lees je hier.

Welke startup verdient volgens jou een plek op Demo_Day 2022? Breng hier je stem uit!

Kom gratis naar Demo_Day 2022

Op donderdag 11 juni 2022 tonen meer dan 30 leveranciers van recruitmenttechnologie hun oplossingen tijdens Demo_Day 2022. Meld je nu gratis aan! Het event gaat hoe dan ook door, is het niet ‘offline’, dan richten we een online beurs in waarin je je eenvoudig achter je bureau kan laten inspireren door de tech van morgen. Aanmelden doe je hier.

Blijf op de hoogte met de e-mail update

Ontvang iedere dinsdag de e-mail update met het laatste nieuws op gebied van recruitmenttechnologie. En maak kans op online en offline vrijkaarten voor de 1e editie van het hybride event Recruitment Tech Case_Day op donderdag 3 november 2022 live vanuit Pathé Utrecht Leidscherijn. 


LAAT EEN REACTIE ACHTER