Zo start je met data-driven recruitment (e-book)

Succesvolle recruitment start met meten, meten en nog eens meten. Er zijn enorm veel databronnen die waardevolle informatie bieden voor recruitment. Toch wordt er nog maar mondjesmaat gebruik van gemaakt. Begrijpelijk, want het is vaak lastig door de bomen het bos te zien. Download dit e-book met tips, weetjes, voorbeelden en best-practices hoe je kunt starten met data-driven recruitment.

Kennis is macht

De krapte op de arbeidsmarkt houdt onverminderd aan. Talent is schaars en werkgevers halen alles uit de kast om veelbelovende medewerkers aan te trekken en vast te houden. Sommige werkgevers zijn hierin aanzienlijk succesvoller dan anderen. Wat is hun geheim? Het antwoord hierop is data-gedreven recruitment. Wat in online marketing al volledig is ingeburgerd, wint nu ook in recruitment gestaag terrein. Beslissingen baseren op feiten en cijfers. Want kennis is de macht om jouw recruitment te optimaliseren!

Wat staat er in het e-book?

In het 23 pagina’s tellende e-book van Indeed worden de volgende onderwerpen behandeld:

  • Hoe je de best presterende recruitmentkanalen kiest
  • Waarom de quality-of-hire zo belangrijk is en hoe je deze kunt meten
  • Voorbeeldberekeningen en best-practices uit de recruitmentbranche

Download het e-book

Download hieronder het e-book Data-driven recruitment van Indeed:

Naam(Vereist)
Wil je meer weten over hoe je de resultaten van je recruitmentcampagnes slimmer kunt meten?(Vereist)
Akkoord(Vereist)

Blijf op de hoogte met de e-mail update

Ontvang iedere dinsdag de e-mail update met het laatste nieuws op gebied van recruitmenttechnologie. En maak kans op online en offline vrijkaarten voor de 1e editie van het hybride event Recruitment Tech Case_Day op donderdag 3 november 2022 live vanuit Pathé Utrecht Leidscherijn. 


LAAT EEN REACTIE ACHTER