Innovatie is een must om organisaties, diensten en producten wendbaarder, slimmer, duurzamer en beter te maken. Innovatie-expert Janne Vereijken nam ons in haar keynote tijdens het Recruitment Tech Event 2020 mee in hoe je kan innoveren tijdens én na de coronapandemie.

Kansen benutten

Hoe houd je innovatie na COVID-19 vast en voorkom je dat je in het oude vervalt? En hoe zorg je ervoor dat innovatie niet bij verbeteren blijft, maar dat je met je team of organisatie echt vernieuwt en kansen benut? Janne Vereijken inspireert, beantwoordt jouw vragen en geeft praktische adviezen waar je gelijk mee aan de slag kunt. De hele keynote kijk je hierboven terug.

Over Janne Vereijken

Janne Vereijken is ondernemer en innovator in hart en nieren. Vanaf haar jeugd hield ze zich als bandleider bezig met het creëren van muziek en waren haar ambities en interesses te groot voor haar één pad. Janne Vereijken studeerde Bedrijfskunde met een Master Strategie en Algemene Cultuurwetenschappen aan de Radboud Universiteit Nijmegen. Haar inhoudelijke kennis en creatief vermogen zijn een ideale combinatie gebleken voor innoveren op hoog niveau. Dat is niet onopgemerkt gebleven: ze is uitgeroepen tot Rotterdamse Zakenvrouw van het Jaar 2018. Ze maakte indruk op de jury door haar lef, doorzettingsvermogen en het op zo’n jonge leeftijd neerzetten van een bedrijf met expertstatus. Met haar onderneming Spring Company begeleidt ze organisaties bij de ontwikkeling van doorbraak strategieën en innovaties.

Innoveren

Janne Vereijken vertelt hoe je in je recruitmentorganisatie aan de slag kan met innovatie. “Laat het niet over aan mensen die conservatiever zijn, die zich bedreigd voelen door nieuwe technologie. Je moet er wel een plan voor bedenken, hoe kan je mensen affiniteit laten krijgen met je innovatie-idee? En van sommige mensen moet je simpelweg afscheid nemen.” Ze gaat hier dieper op in in de keynote die hieronder terug te kijken is.

Save the date: 18 november 2021

Donderdag 18 november vindt de 7e editie plaats van het Recruitment Tech Event in hybride-vorm. Zowel live op locatie als online kun je hét jaarlijkse event over recruitmenttechnologie volgen. Blijf op de hoogte wanneer je je met early bird-korting kunt aanmelden via de wekelijkse e-mail update.

Blijf op de hoogte met de e-mail update

Ontvang twee keer per maand de e-mail update met het laatste nieuws op gebied van recruitmenttechnologie. En maak kans op vrijkaarten voor de 7e editie van het Recruitment Tech Event op donderdag 18 november 2021. 


    Ontvang naast de wekelijkse update ook e-mail alerts van nieuwe berichten in één of meerdere categorieën.

LAAT EEN REACTIE ACHTER