Monthly Nieuwjaarsspecial 6 januari: Terugblik op 2020 én de recruitment tech kansen voor 2021

Tijdens de Nieuwjaarsspecial van de Recruitment Tech Monthly op 6 januari blikken we een uur lang terug op de ontwikkelingen en het nieuws over recruitment en tech in 2020 met diverse gasten. Natuurlijk kijken we ook vooruit.

Terugblikken op 2020 en vooruitblikken op 2021

In deze bomvolle uitzending schuiven diverse gasten aan. Walter Hueber, CEO van Cammio, vertelt over het 2020 van de leverancier van recruitmenttechnologie, de impact van de coronacrisis op de business én de overname door online jobplatform StepStone. Ook René Bolier, CEO van OnRecruit, komt vertellen over zijn jaar, waarin hij onder meer is gestart met de show ‘Bolier talks Tech’ op recruitmenttech.com. Tenslotte verwelkomen we ook Carol Geens, sales director van HRlinkIT, aan de desk. Zij vertelt onder meer over hoe Demo_Day België was, de allereerste editie, die zij als host leidde.

Benieuwd welke trends deze experts verwachten voor 2021? Volg dan Recruitment Tech op LinkedIn en volg de livestream op woensdag 6 januari vanaf 16.00 uur.

Blijf op de hoogte met de e-mail update

Ontvang iedere dinsdag de e-mail update met het laatste nieuws op gebied van recruitmenttechnologie. En maak kans op online en offline vrijkaarten voor de 1e editie van het hybride event Recruitment Tech Case_Day op donderdag 3 november 2022 live vanuit Pathé Utrecht Leidscherijn. 


LAAT EEN REACTIE ACHTER