Monthly Nieuwjaarsspecial 6 januari: Terugblik op 2020 én de recruitment tech kansen voor 2021

Tijdens de Nieuwjaarsspecial van de Recruitment Tech Monthly op 6 januari blikken we een uur lang terug op de ontwikkelingen en het nieuws over recruitment en tech in 2020 met diverse gasten. Natuurlijk kijken we ook vooruit.

Terugblikken op 2020 en vooruitblikken op 2021

In deze bomvolle uitzending schuiven diverse gasten aan. Walter Hueber, CEO van Cammio, vertelt over het 2020 van de leverancier van recruitmenttechnologie, de impact van de coronacrisis op de business én de overname door online jobplatform StepStone. Ook René Bolier, CEO van OnRecruit, komt vertellen over zijn jaar, waarin hij onder meer is gestart met de show ‘Bolier talks Tech’ op recruitmenttech.com. Tenslotte verwelkomen we ook Carol Geens, sales director van HRlinkIT, aan de desk. Zij vertelt onder meer over hoe Demo_Day België was, de allereerste editie, die zij als host leidde.

Benieuwd welke trends deze experts verwachten voor 2021? Volg dan Recruitment Tech op LinkedIn en volg de livestream op woensdag 6 januari vanaf 16.00 uur.

Blijf op de hoogte met de e-mail update

Ontvang twee keer per maand de e-mail update met het laatste nieuws op gebied van recruitmenttechnologie. En maak kans op vrijkaarten voor de 7e editie van het Recruitment Tech Event op donderdag 18 november 2021. 


    Ontvang naast de wekelijkse update ook e-mail alerts van nieuwe berichten in één of meerdere categorieën.

LAAT EEN REACTIE ACHTER