Gratis demo van Carerix tijdens Demo_Night: Recruitmenttools geïntegreerd in je ATS

Op dinsdag 31 maart vindt Demo_Night recruitmentsystemen voor bureaus plaats. In verband met het coronavirus is een offline event momenteel onmogelijk en dus vindt dit event nu 100% online plaats als ‘virtual event’, je volgt het nu gratis op je laptop of telefoon.

Online demo’s volgen

Vanuit huis of kantoor kun je 31 maart met jouw laptop, tablet, smartphone en pc deelnemen aan het online event. Alles wat tijdens het fysieke event gepland stond, vindt nu in de online omgeving plaats. Bekijk demo’s en ga online in gesprek met partners. Zo geven Luc Beijer en Raymon Fleuren van Carerix een demo over de integratie van recruitmenttools in je ATS.

Demo: Recruitmenttools geïntegreerd in je ATS

Luc Beijer is werkzaam als New Business Development Manager en Raymon Fleuren als International Key Account Manager bij Carerix. Zij nemen je mee in de wereld van het partner eco-systeem van Carerix, vanwaar je al je recruitmenttools vanuit het ATS beheert. Zoek bijvoorbeeld vanuit Carerix naar vacatures in je database of op jobboards en werkenbij-websites. Laat je medewerkers hun uren registreren via onze portal en stuur vanuit Carerix de factuur naar je klant. Maar naast operationele oplossingen wil je als organisatie ook informatie halen uit je ATS (en back office) om je strategie te bepalen. Met onze Business Intelligence dashboards laten we je zien hoe je organisatie presteert aan de hand van voorgaande periodes. Op deze manier kun je op basis van je data strategische beslissingen maken.

Meld je nu aan

Heb je je nog niet aangemeld als recruiter bij een uitzend,- w&s- en/of detacheringsbureau? Deelname is gratis, hier vind je meer informatie over Demo_Night.

Gratis aanmelden voor Demo_Night

Blijf op de hoogte met de e-mail update

Ontvang iedere dinsdag de e-mail update met het laatste nieuws op gebied van recruitmenttechnologie. En maak kans op online en offline vrijkaarten voor de 1e editie van het hybride event Recruitment Tech Case_Day op donderdag 3 november 2022 live vanuit Pathé Utrecht Leidscherijn. 


LAAT EEN REACTIE ACHTER