21 november is de 5e editie van het Recruitment Tech Event in Amsterdam. De woensdagavond voorafgaand aan dit evenement organiseren we een pre-event, speciaal voor onze internationale deelnemers, (keynote) sprekers en recruitment tech vrienden.

Unconference setting

Op de Recruitment Tech pre-event Meetup bespreken we samen wat de grootste recruitment tech trends zullen zijn in 2020. Na een korte introductie van twee track leaders (wiens namen we later zullen aankondigen), splitsen we ons op en bespreken we in kleine groepjes (unconference setting) welke trends we voor 2020 verwachten.

Walking dinner en borrel

We beginnen het voorprogramma met een walking dinner en sluiten af met een borreltje achteraf. We rekenen een kleine vergoeding voor een deel van de kosten van dit pre-event, inclusief walking dinner, drankjes en locatie. De locatie is vlakbij Station Sloterdijk en de locatie van het hoofdevenement (Amsterdome) een dag later. In dit gebied zijn veel hotels.

Registreer nu: beperkte plaatsen beschikbaar

Dit evenement is exclusief voor recruitment tech professionals die werkzaam zijn bij bedrijven of bureaus. Wil je bij het pre-event aanwezig zijn? Schrijf je dan in via Meet-up.com.

Word lid van de Recruitment Tech Community

Als je er op 20 november niet bij kunt zijn voor het pre-event, maar toch contact wilt leggen met andere recruitment tech professionals, sluit je dan aan bij onze Meetup Community voor meer evenementen.

Blijf op de hoogte met de e-mail update

Ontvang twee keer per maand de e-mail update met het laatste nieuws op gebied van recruitmenttechnologie. En maak kans op vrijkaarten voor de 5e editie van het Recruitment Tech Event op donderdag 21 november 2019. 


LAAT EEN REACTIE ACHTER