Tech Safari Demo_Day 2019

Recruitment + Talent Tech Demo Day 2019 staat voor de deur. Op 6 juni vindt deze derde editie plaats en zijn er ruim 50 leveranciers aanwezig die inspiratie bieden op het gebied recruitment en talent tech. Er zijn demo’s, demosessies en 4 verschillende experts die tech talks geven. Nieuw dit jaar is de Consultancy Lounge, waar nog eens diverse onafhankelijke recruitment en talent tech experts klaar staan voor advies.

Tech Safari

Het aanbod is groter dan ooit. En dat kan overweldigend zijn. Naast de kans om met een onafhankelijke expert te praten in de consultancy lounge, biedt de organisatie van Demo_Day je ook de gelegenheid om door middel van een Tech Safari de beurs te verkennen. Onder leiding van een expert wordt je door het aanbod geloodst. Heb jij je al aangemeld voor Demo_Day 2019? In je bevestigings e-mail van je inschrijving vind je een link (onderin) om je registratie aan te passen en tijdslot te kiezen.

Kom ook naar Demo_Day 2019

Kom ook naar Demo_Day en schrijf je in voor een van de Tech Safari’s. Ontdek het aanbod aan de hand van demo’s, demosessies en tech talks en probeer diverse toolings uit. Tot en met 31 mei koop je nog een kaartje voor 65 euro.

Blijf op de hoogte met de e-mail update

Ontvang twee keer per maand de e-mail update met het laatste nieuws op gebied van recruitmenttechnologie. En maak kans op vrijkaarten voor de 6e editie van het Recruitment Tech Event op donderdag 19 november 2020. 


    Ontvang naast de tweemaandelijkse update ook e-mail alerts van nieuwe berichten in één of meerdere categorieën.

LAAT EEN REACTIE ACHTER