Experts en gebruikers aan het woord: Seminar Recruitmenttooling tijdens Demo_Day 2019

Donderdag 6 juni vindt het Werf& seminar Recruitmenttooling plaats tijdens Recruitment + Talent Tech Demo_Day in Utrecht. Met expertsprekers die je bijpraten over de nieuwste technologie en met praktijkcases voor inspiratie. Na afloop van het seminar kun je je vervolgens oriënteren bij zo’n 50 leveranciers van tooling op het gebied van recruitment en talent management op Demo_Day.

Recruitmenttools en recruitmentproces

Hoe kunnen recruitmenttools het recruitmentproces optimaal faciliteren? Welke tools zijn er en hoe selecteer je de tools die bij jouw organisatie en situatie passen? Vandaag de dag speelt recruitmenttooling een steeds grotere rol en voor elke fase van het recruitmentproces is er technologie die de recruiter helpt zijn of haar werk nog beter te kunnen doen of zelfs helemaal over te nemen. Zo zijn er tools voor sourcing en recruitment marketing, maar ook voor het recruitmentsysteem (ATS) en er zijn e-assessment tools.

Programma en sprekers

Het seminar begint om 09.00 uur met een inloop. Om 14.45 uur wordt het seminar afgerond. Eveliese Luiting is de host van het seminar. Eveliese Luiting ziet zichzelf als een rebel in de industrie, omdat ze graag dingen anders doet. Met meer dan 20 jaar ervaring in HR, Talent Acquisition, organisatiemanagement en employer branding is ze met recht een deskundige te noemen. Sprekers tijdens het seminar zijn onder meer Monique de Jong, (Interim Recruitment Marketeer), Martijn Ulehake (consultant Employer Branding bij Albert Heijn), Bas van de Haterd (Oprichter van Digitaal-Werven en oprichter van het internationale congres Talent Acquisition Live), Robin Dennie (Managing Recruitment Consultant en Head of Innovations bij Luke Recruitment) en Martijn Hemminga (adviseur, docent, spreker, auteur en ondernemer op het gebied van arbeidsmarktcommunicatie, employer branding en recruitmenttechnologie). Klik hier voor meer informatie en inschrijven voor het seminar.

Profiteer van € 100,- korting

Meld je nu aan voor het seminar en profiteer tot en met 19 april 2019 van € 100,- Early Bird korting!

Blijf op de hoogte met de e-mail update

Ontvang twee keer per maand de e-mail update met het laatste nieuws op gebied van recruitmenttechnologie. En maak kans op vrijkaarten voor de 5e editie van het Recruitment Tech Event op donderdag 21 november 2019. 


LAAT EEN REACTIE ACHTER